07 / 07 / 2024

İstinye arazisi ihalesini kim kazandı

İstinye arazisi ihalesini kim kazandı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) Sarıyer İstinye Mahallesi'ndeki 158 bin 497 metrekarelik arazinin özelleştirme ihalesi sonuçlandı. İhaleyi 1.05 milyar TL'lik teklifle Emlak Konut GYO kazandı...

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

İstinye'deki devlet arazisi imara mı açılıyor?

İstanbul Boğazı'nın en güzel manzaralarından birine sahip, İstinye sırtlarındaki devlet arazisi ranta açılıyor. TOKİ'ye ait arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan imar uygulama planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na sunuldu.

Küçükyalı Karayolları Arazisi ihalesi protesto edildi!

26 Mayıs günü ilk ihalesi gerçekleştirilen Karayolları Arazisi'nin ihalesini en yüksek teklifi veren Tahincioğlu Gayrimenkul kazandı. İhale Maltepeliler tarafından protesto edildi.

Tahincioğlu İstinye otel projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu Gayrimenkul, bugün İstinye arazisi için bugün imzalar atıldı. Tahincioğlu'nun İstinye projesinde otel ve apart otellerle birlikte cadde mağazaları olacak...

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, Istinye arazisi ihalesini kazanan Tahincioğlu-Nida İnşaat'tan geldi.

Özcan Tahincioğlu: 'Ödeve iyi çalıştık İstinye'yi aldık'

Emlak Konut GYO'nun İstinye arazisi ihalesini rekor teklifle kazanan Özcan Tahincioğlu, ihale sistemini eleştirenlere cevap verdi: "Uzun zamandır bölgeyi izliyoruz. Ödeve iyi çalıştık ihaleyi aldık"

Emlak Konut İstinye arazisine yapılacak binalar 3 katı geçmeyecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Murat Kurum, geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen İstinye arazisi ile ilgili konuştu..

Tahincioğlu İstinye'ye konut, apart otel ve park yapacak!

Emlak Konut İstinye arazi ihalesini kazanan Tahincioğlu; "İhaleyi, Emlak Konut GYO'nun düzenlediği tüm tüm ihaleler içindeki en yüksek arsa satış bedeli 1 milyar 876 milyon 392 bin TL ile kazanmanın gururunu yaşıyoruz." dedi..

Emlak Konut İstinye arazisi ihalesini kim kazandı?

Emirgan Korusu’na komşu İstinye arazisi, fiyatıyla da konuşulacak. Tahincioğlu, 1.8 milyar lirasını Emlak GYO’ya vermek şartıyla 3.6 milyar lira gelir taahhüt ederek ihaleyi kazandı.

Açık ara en pahalı proje: İstinye arazisi

Emirgan Korusu’na komşu İstinye arazisi, fiyatıyla da konuşulacak. Tahincioğlu, 1.8 milyarını Emlak GYO’ya vermek şartıyla 3.6 milyar lira gelir taahhüt ederek ihaleyi kazandı.

İstinye arazisi ihalesini Emlak Konut kazandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) Sarıyer İstinye Mahallesi'ndeki 158 bin 497 metrekarelik arazinin özelleştirme ihalesi sonuçlandı. İhaleyi 1.05 milyar TL'lik teklifle Emlak Konut GYO kazandı...

Tarım arazisi vasfından nasıl çıkarılır?

Tapu belgesinde tarım arazisi olarak kayıtlı taşınmaz malın tapudaki vasfının değiştirilmesi için ne yapılması gerekli? Tarım arazisi vasfından nasıl çıkarılır? İşte tapuda yapılacak vasıf değişikliği işlemleri...

Özak GYO Emlak Konut GYO Kazlıçeşme arazisi ihalesini kazandı!

Özak GYO konsorsiyum ortakları Yenigün İnşaat ve Delta Proje ile birlikte en yüksek teklifi verdiği Emlak Konut GYO'nun Kazlıçeşme arazisi ihalesini resmi olarak kazandığını duyurdu.

İstinye arazisi ihalesini kim kazandı Haberi

İstinye arazisi ihalesini kim kazandı

ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) Sarıyer İstinye Mahallesi'ndeki 158 bin 497 metrekarelik arazinin özelleştirme ihalesi sonuçlandı. İhaleyi 1.05 milyar TL'lik teklifle Emlak Konut GYO kazandı. Birinci elemesiz turda en yüksek teklif 915 milyon lira olurken ilk elenen Tahincioğlu İnşaat oldu. Daha sonra açık artırma görüşmelerine geçilen ihalede, başlangıç tutarı 980 milyon 552 bin lira, artırma aralığı ise 25 milyon lira olarak belirlendi. Emlak Konut GYO fiyatı, 25 milyon lira artırdı ve teklifini 1 milyar 5 milyon 552 bin liraya yükseltti. DAP Yapı ise sıra kendine geldiğinde artırım yapmadı. 


İhaleyi 1.05 milyar TL ile Emlak Konut GYO kazandı. Geçtiğimiz yıl 3.25 milyar lira değerinde halka arz yapan ve geliriyle proje geliştireceğini açıklayan Emlak Konut GYO, böylece ilk yatırımını yapmış oldu. Maliye Hazinesi'ne...