29 / 08 / 2024

Istlıfe Yapı adresi

Istlıfe Yapı adresi

Istlıfe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Naci Topçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ağustos 'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Öz Fe Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fe Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Burak Öztürk tarafından kuruldu.

Starlıfe Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starlıfe Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Erkan Yıldızbaş tarafından kuruldu.

TÜFE’nin üzerinde kira artışı yapılabilir mi?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ev sahibi kiracı kavgaları durmak bilmiyor. Peki ev sahibi kiracıya ne kadar zam yapabilir? TÜFE’nin üzerinde kira artışı yapılabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Maslıfe Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maslıfe Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Şenol Usta ve Mikayil Polat tarafından kuruldu.

Green Lıfe Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıfe Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Demir tarafından kuruldu.

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

TÜFE ile kira artışı hesaplaması nasıl yapılır?

Gayrimenkul kira sözleşmelerinde taraflar arasında gerçekleştirilen kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedelinde zam yapılıyor. Peki, TÜFE ile kira artışı hesaplaması nasıl yapılır?

Kira zammı hesaplaması TÜFE'ye göre yapılacak!

Kira zammı hesaplaması TÜFE'ye göre yapılacak. Kira zammı hesaplamasının değişmesine ilişkin karar Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji Bütçe Başkanlığınca hazırlanan Orta Vadeli Ekonomi Programı (2019-2021) kapsamında yer aldı...

ÜFE oranları Temmuz 2017!

Konut ve işyerlerinde sözleşmenin senelik olarak yenilenmesi halinde kiraya enflasyon oranlarında zam yapılıyor. İşte kira hesabında kullanılan ÜFE oranları Temmuz 2017..

TEFE TÜFE oranları Temmuz 2017!

TEFE TÜFE oranları Temmuz 2017 verileri, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından bugün açıklandı. Açıklanan TEFE TÜFE oranlarına göre konutlarda yüzde 9,98 oranında artış yapılabilecek..

TEFE TÜFE oranları Mayıs 2017!

Türkiye İstatistik Kurumu, TEFE TÜFE oranları Mayıs 2017 verilerini bugün açıkladı. Böylece Mayıs ayında kira sözleşmesi yenilenen kiracılara yapılacak zam oranı da belli olmuş oldu..

Aydos Ormanı yapılaşmaya mı açılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Aydos Ormanı'nın büyük ölçekli imar planlarını değiştirdi. Orman Aydos Kalesi, lokanta, büfe, kafeterya, soyunma kabinleri, gezi yolu, açık otopark gibi günübirlik tesis yapılaşmasıyla karşı karşıya.

Istlıfe Yapı adresi Haberi

Istlıfe Yapı adresi

Istlıfe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Naci Topçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


Istlıfe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...