19 / 05 / 2024

İstmarina ihale zamanı

İstmarina ihale zamanı

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ye özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor.

Esenboğa'ya raylı hat bir an önce ihale edilecek!

Esenboğa Havalimanı'na yapımı planlanan raylı sistemin ne zaman başlayacağı yönündeki soruya Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Hattın bir an önce ihale edilip yapılması lazım" yanıtını verdi...

İstanbul Havalimanı’nda kira ve yolcu garantisi ne zaman başlayacak?

İstanbul Havalimanı ihale şartnamesinde Atatürk Havalimanı’nın tüm ticari kapasitesinin buraya taşınacağı ve işletme döneminin de bu şekilde başlayacağı kriteri bulunuyor. Peki, kira ve yolcu garantisi ne zaman başlıyor?

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi!

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'de yepyeni konut projesi için kolları sıvadı. TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi ne zaman?

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Emlak Konut'tan 7 dev ihale geliyor!

2016 yılını ihale yılı ilan eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 7 dev ihaleye hazırlanıyor. İstanbul, Kocaeli ve Niğde'de yer alan arsaların ihalelerin ne zaman yapılacağı henüz belli değil.

TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projesinde dün 47 daire için kura çekilişi gerçekleşti. Peki 198 konutluk ek ihale TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihale tarihi ne zaman açıklanacak?

Başbakan Yardımcısı Elvan Çukurova Havalimanı için şöyle konuştu. "Önümüzdeki hafta perşembe günü, Kamu İhale Kurumundan ihale tarihi açıklanıyor. Kısa sürede bakanlığımız bu havalimanının yapımına başlayacak"

Emlak Konut projeleri ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) iki projesi için ihale zamanı geldi. İhaleler, Nidakule Ataşehir ve İstmarina için gerçekleştirilecek.

İstmarina'da ihale zamanı!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ye özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor. İhale, 30 Ekim 2015 tarihinde saat 15:00'de Emlak Konut GYO A.S. Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek.

İstmarina'da ihale zamanı!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ye özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor. İhalesi 30 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

DAP Yapı İstmarina Kartal ne zaman teslim?

5 blok halinde inşa edilen İstmarina Kartal Evleri DAP Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Peki DAP Yapı İstmarina Kartal ne zaman teslim?

Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?

İstanbul Küçükçekmece - Halkalı bölgesinde yükselen Dumankaya Miks'te son 37 mağaza ihale ile satışa sunuluyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?

İzmir Uzundere'de ihale zamanı!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen izmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği Uzundere Projesi için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

İstmarina ihale zamanı Haberi

İstmarina ihale zamanı

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO  imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ye özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor. İstmarina özel eğitim tesisinin muhvammen bedeli 50 milyon TL(KDV Hariç), İstmarina özel sağlık tesisinin muhammen bedeli ise 140 milyon TL(KDV Hariç) olarakbelirlendi. Söz konusu tesislerin ihalesi 30 Ekim 2015 tarihinde saat 15:00'de Emlak Konut GYO A.S. Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek. 


Vahdet...