11 / 05 / 2024

istoç Aktem Plaza nerede

istoç Aktem Plaza nerede

Toplamda 29 bin 175 metrekare inşaat alanından oluşan Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi Akdemir Makina imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Aktem Plaza Bağcılar nerede?

İSTOÇ 'un kalbinde prestijli ofis ve dükkanlar sizleri bekliyor!

Aktem Plaza projesi İstoç Ticaret Merkezi’nin kalbinde yer alıyor. Konum itibariyle, İstanbul'un ana trafik arterlerinin kesiştiği nokta. İstanbul Bölge İdare Mahkemeleri, ile karşı karşıya.

Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Toplamda 29 bin 175 metrekare inşaat alanından oluşan Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi Akdemir Makina imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Bağcılar Aktem Plaza iletişim!

Bağcılar Aktem Plaza iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 13 katlı tek blok olarak dizayn edilen Aktem Plaza ofis projesi 29 bin 175 metrekare inşaat alanına sahip.

Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi!

Akdemir Makina tarafından inşa edilen Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi 29 bin 175 metrekare inşaat alanına sahip. Projede dükkan başına 5 araçlık otoparkın verilmesi planlanıyor.

İSTOÇ Aktem Plaza projesi!

İSTOÇ Aktem Plaza projesi teslimleri hemen yapılıyor. Projede ofis ve dükkanlar bulunuyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede ofisler ve dükkanlar bulunuyor.

Aktem Plaza satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yer alan İSTOÇ'un içerisinde hayata geçirilen Aktem Plaza projesi 13 katlı tek blok olarak yükseliyor. Aktem Plaza satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Aktem Plaza dükkan fiyatları!

Aktem Plaza dükkan fiyatları metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Satışların başladığı projede ofis teslimleri hemen yapılıyor. Proje Bağcılar'da inşa ediliyor.

Aktem Plaza'da hemen teslim ofisler!

Bağcılar'da İSTOÇ'un kalbinde yer alan Aktem Plaza 'da ofislerin teslimleri hemen yapılıyor. Aktem Plaza Bağcılar projesinde 70 ofis ve 7 dükkan yer alıyor...

İstoç Ticaret Merkezi C Plaza'nın havadan en yeni görüntüleri!

Bayrak İnşaat imzası ile hayata geçirilen İstoç C Plaza projesi Mahmutbey'de yükseliyor. 17 katlı tek blok halinde inşa edilen İstoç C Plaza'da 90 adet ofis ve 21 adet ticari birim bulunuyor

İstoç C Plaza nerede? Havadan görüntüleri!

17 katlı tek blok halinde yükselen İstoç C Plaza projesi Bayrak İnşaat imzası ile hayat geçiriliyor. Mahmutbey'de yer alan İstoç C Plaza'da 21 mağaza ve 90 ofis bulunuyor

Pendik Varyap Plaza'da metrekaresi 5 bin TL'ye! İhale öncesi 19 dükkan satışta!

Varyap tarafından hayata geçirilen Pendik Varyap Plaza'da ihale öncesi lansman fiyatlarıyla 19 dükkan satışa sunuldu

Varyap Plaza'da ihale öncesi 19 dükkân satışta! Metrekaresi 5 bin TL!

Varyap Plaza projesinde ihale öncesi lansman fiyatlarıyla 19 adet dükkan satışa sunuldu…

Papirus Plaza, yıl sonunda teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm sayesinde alternatif iş alanı merkezlerinden biri olan Kağıthane'de MESA-FERKO ortaklığıyla inşa edilen Papirus Plaza, yıl sonunda teslim edilecek. Proje yeşil ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor

istoç Aktem Plaza nerede Haberi

istoç Aktem Plaza nerede

Aktem Plaza Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 13 katlı tek blok olarak tasarlanan Aktem Plaza projesi 70 adet ofis ve 7 adet dükkandan oluşuyor.


Aktem Plaza projesinde açık ve kapalı olmak üzere 135 araçlık otoparkın yer alacağı projede dükkan başına 5 araçlık otopark veriliyor. 


Aktem Plaza Bağcılar projesinde yer alan ofislerin alanları 122 ile 310 metrekare arasında, dükkanların ise 143 ile 727 metrekare arasında değişiyor.


Aktem Plaza Bağcılar nerede?


Aktem Plaza ofis projesi İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da bulunan İSTOÇ'un içerisinde yer alıyor. Proje lokasyon olarak Mahmutbey Gişeler'e 5 dakika, metroya 200 metre, Atatürk Havalimanı'na 12 dakika, E-5 karayoluna 10 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 20 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Aktem Plaza Bağcılar satış ofisi

Tel: 0212 659 70 00 - 659...