29 / 04 / 2024

Varyap Plaza'da ihale öncesi 19 dükkân satışta! Metrekaresi 5 bin TL!

Varyap Plaza'da ihale öncesi 19 dükkân satışta! Metrekaresi 5 bin TL!

Varyap Plaza projesinde ihale öncesi lansman fiyatlarıyla 19 adet dükkan satışa sunuldu…



 

 

 

Varyap Plaza projesi Pendik’te, Varyap tarafından hayata geçiriliyor. Bir yıl içinde tamamlanması planlanan projede ihale öncesi lansman fiyatlarıyla 19 dükkan satışa sunuldu. Varyap Plaza’nın içinde yapı ve gıda market de bulunan mağaza katları yeni sahiplerini bekliyor. Güzellik salonu, restoran, kafe, kuru temizleme, eczane, copy center ve çok d aha fazlasına uygun dükkanların metrekare satış fiyatları, yüzde 18 KDV dahil olmak üzere 5 bin ila 6 bin lira olarak belirlendi. Dükkanların alanları 70 ile 300 metrekare arasında değişiyor. Dükkanlar birleştirilerek daha büyük alanlar da elde edilebiliyor.

 

Toplam 62 dükkanın bulunduğu Varyap Plaza’da ayrıca ofislerin satışı da sürüyor. İlk etabın yüzde 80’inin satıldığı ofislerde metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor ve 3 bin 700 liraya kadar çıkıyor. Bu fiyatlara da yüzde 18 KDV dahil. Ofislerin alanları da 55 ile 325 metrekare arasında değişiyor.

Varyap Plaza projesinde arşiv odaları, donanımlı güvenlik, IT hizmetleri, terzi, kuru temizleme, hobi salonu, kuaför, restoran, kafe, ATM, lobi, danışma, otopark vale, otopark, copy center, özel yemek salonları, konsiyerj, eczane gibi hizmetler sunulacak.

E-5 karayoluna direkt giriş çıkışı olan Pendik Varyap Plaza, Tuzla Tersaneleri'nin hemen arkasında, Sabiha Göçen Havalanı'na 10 kilometre uzaklıkta, yeni kurulacak yat tersanelerine ve Pendik Marina'ya 2 kilometre mesafede yer alıyor. 100 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Pendik Varyap Plaza'nın arsa alanı 7 bin 300 metrekare, satılık ofis alanı 21 bin metrekare

444 54 56

http://www.varyapplaza.com


Geri Dön