05 / 05 / 2024

İsttek Makine Mekanik Ticaret Limited Şirketi

İsttek Makine Mekanik Ticaret Limited Şirketi

İsttek Makine Mekanik Ticaret Limited Şirketi, 19 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Gülseren Ateşin tarafından kuruldu...

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Düzova tarafından kuruldu.

Giresun Makine İkmal Müdürlüğü'ne yeni bina!

Makine İkmal Müdürlüğü'nün yeni yerinde 3 mekanik atölyesi, 1 marangozhane, 1 kaporta atölyesi, 2 yıkama yağlama, 2 kaynak atölyesi, 1 lastik atölyesi, 1 elektrik atölyesi, arşiv ve idari hizmet binası yer alacak

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Özkaymaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 1592 Sokak'ta kuruldu.

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Fathy Mohamed Hassan tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

İKS Mekanik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İKS Mekanik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kenan Özdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Tuzla, Ardıç Sokak Aydınlı Toki Konutları B1 Blok'ta kuruldu.

Erak Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Mekanik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erak Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Mekanik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kazım Eraktirin tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Gazi Paşa Caddesi, Ihlamur Sokak'ta kuruldu.

SB Makine İnşaat Elektrik Elektronik Plastik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

SB Makine İnşaat Elektrik Elektronik Plastik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret A.Ş. Sait Bostan Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

FT Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FT Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Taştan tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy Bahçe. Yolu Caddesi'nde kuruldu.

İmtek Yapı Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtek Yapı Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Demir tarafından 60 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi, Akdağlar İş Hanı'nda kuruldu.

Artistanbul Tasarım Mimarlık ve Makine Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artistanbul Tasarım Mimarlık ve Makine Dış Ticaret Limited Şirketi, Özgür Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Cemil Meriç Caddesi'nde kuruldu.

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdi Murat Boyoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Şahzade Elektrik Mekanik İnşaat Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahzade Elektrik Mekanik İnşaat Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hassan Imam E. Hassan, Samır Galal A. Tolba ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Esenyurt, Cumhuriyet M.Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

İsttek Makine Mekanik Ticaret Limited Şirketi Haberi

İsttek Makine Mekanik Ticaret Limited Şirketi

20 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Ortaköy Mahallesi Marmara Sitesi Yolu Saltan Sitesi NO.3B 1 adresinde faaliyete geçirildi. 19 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Gülseren Ateşin tarafından...