05 / 05 / 2024

ISVEA ankara şubeleri

ISVEA ankara şubeleri

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, Ankara’da ikinci mağazasını açtı ve Türkiye'de 35 satış noktasına ulaştı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren projesinde standart 29 konut, T. Halk Bankası A.Ş. tüm Ankara şubeleri aracılığıyla teslimli açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları bugün başladı..

Ankara Holiday Inn, İtalyan Isvea'yı tercih etti!

Ankara Çukurambar mevkiinde bulunan Holiday Inn, beş yıldızlı otelindeki 135 banyosunu yenilemek için ISVEA'nın, özgün ve fonksiyonel tasarıma sahip Sistema Z serisini tercih etti.

TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. Projede 84,40 metrekare büyüklükte 2+1 daireler satışa sunuluyor.

ISVEA 35.şubesini Ankaraya açtı!

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, Ankara’da ikinci mağazasını açtı ve Türkiye'de 35 satış noktasına ulaştı.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular bugün başlıyor. 39 tane dairenin açık satışa sunulduğu projede satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından yapılacak.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2 konut başvurusu 22 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesi kapsamında 2 adet konut başvurusu 22 Ekim'de başlıyor. Başvuruları 22 Ekim - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuruları bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Yapracık Toplu Konut Uygulaması başvuruları bugün başlıyor. Başvurular, 14/08/2014 – 30/09/2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.

Obika Mozzarella Bar, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da şube açacak!

Big Chef's restoranlarının sahibi Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, İtalyan restoranı Obika'nın Türkiye haklarına sahip firmanın yüzde 90'nını satın aldı. Cizreli, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da Obika şubeleri açacaklarını söyledi...

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

ISVEA ankara şubeleri Haberi

ISVEA ankara şubeleri

İtalyan ISVEA, Marmara’dan Ege’ye, Akdeniz’den İç Anadolu’ya varıncaya kadar Türkiye genelinde açtığı yeni mağazalarla büyümesini sürdürüyor. Vitrifiye seramik ve banyo dolapları ile ödüllü tasarımlarını tüketicilerle buluşturan ISVEA, Ankara’da açtığı 2. mağazasıyla Türkiye’de 35. mağazaya ulaştı.

Ankara’nın en işlek caddelerinden olan Meksika Caddesi’nde yer alan ve 6.600 metrekarelik dev bir teşhir alanına sahip Keklikoğlu mağazasında, tüm ISVEA ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

İtalya'nın lider banyo markası ISVEA’nın Türkiye’de tüketicilerin ilk tercihi olma yönünde hızlı bir büyüme gösterdiğini vurgulayan ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, Türkiye’nin farklı noktalarında 35 mağaza açtıklarını ve yeni satış noktaları için de çalışmalarının devam ettiğini...