28 / 04 / 2024

ISVEA italyan

ISVEA italyan

Banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, dünyadaki prestijli projelerin de ilk tercihi. Ödüllü tasarımları ile Dubai Silicon Oasis’deki Techno Hub konut projelerinde bine yakın banyoyu dekore eden ISVEA, İtalyan tarzı ile dünya trendlerine yön veriyor.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

ISVEA ile İtalyan şıklığı Sur Yapı İlkbahar projesiyle buluştu!

ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan Sur Yapı İlkbahar’ın banyolarına damgasını vurdu.

Sur Yapı Tilia tercihini ISVEA'dan yana kullandı!

ISVEA; İstanbul’un gözde konut projelerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Sur Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Tilia projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.

Sivas Hilton banyolarına İtalyan ISVEA imzası!

ISVEA, Türkiye’nin en gözde otel projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. İtalyan ISVEA, Sivas Hilton banyolarına göz alıcı tasarımlarıyla imzasını attı.

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

2017 banyo trendleri!

Isvea'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyolardaki 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. Banyoların favori rengi ise mat krem.

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.

ISVEA, Azur ile banyolardaki hayal gücünün sınırlarını zorluyor!

İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

ODE Yalıtım, İtalyan L'ISOLANTE’nin tüm hisselerini devraldı!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, kauçuk köpüğü üretimindeki İtalyan ortağı L'ISOLANTE’nin tüm hisselerini resmen devraldı.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

İtalyan Goccia, I-Dea serisiyle dış mekanlara zarafet katıyor!

Aydınlatma sektörünün öncü ve yenilikçi firması LAMP 83, 20 yılı aşkın bir süredir distribütörlüğünü yaptığı İtalya’nın önde gelen aydınlatma aygıtı üreticilerinden Goccia’nın, dış mekan aydınlatma ürünleriyle bahçe ve giriş alanlarında fark yaratıyor.

ISVEA italyan Haberi

ISVEA italyan

Yarım asırdır vitrifiye seramik alanında ödüllü tasarımlar sunan ve İtalyan tasarım anlayışı ve estetiği ile tüm dünyadaki banyo dekorasyon trendlerine yön veren ISVEA, şimdi de Dubai Silicon Oasis’deki en büyük projelerinden biri olan Techno Hub'ın banyolarını süslüyor.


BİNE YAKIN BANYODA ISVEA ÜRÜNLERİ TERCİH EDİLDİ


İtalyan ISVEA; tasarımlarındaki inovatif yaklaşımı ve konforlu, şık ve aynı zamanda çevreci özelliğe ile dünyadaki en prestijli projelerin ilk tercihi oluyor. Techno Hub projesinde de toplam 845 banyonun dekorasyonunda ISVEA ürünleri tercih edildi. 


Dünyada pek çok prestijli projenin ISVEA imzası taşıdığını ifade eden ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat; İtalyan tasarım anlayışını çağdaş çizgilerle yorumladıklarını ve dünyaca ünlü ve ödüllü tasarımcılarla çalıştıklarını belirtti. Vitrifiyeden banyo dolaplarına kadar sunduğu banyo çözümleri sayesinde birçok prestijli otel ve konut projelerinin ISVEA’yı...