30 / 04 / 2024

Alfa Romeo’dan Türkiye’ye özel fiyat! İtalyan tasarımı Alfa Romeo Tonale'nin 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

Alfa Romeo’dan Türkiye’ye özel fiyat! İtalyan tasarımı Alfa Romeo Tonale'nin 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

İtalyan otomobil üreticisi ve motor sporları takımı Alfa Romeo’nun lüks crossover SUV Tonale'nin eylül ayı fiyatları yayımlandı. İşte, Alfa Romeo Tonale'nin 16 Eylül 2022 fiyat listesi…



Alfa Romeo’dan Türkiye’ye özel fiyat! İtalyan tasarımı Alfa Romeo Tonale nin 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tüm detaylarında modern sportifliği yansıtan Alfa Romeo’nun en yeni lüks crossover SUV modeli Tonale, benzersiz İtalyan tasarımı, kusursuz ağırlık merkezi ile daha fazla konfor sağlıyor.

Tonale, sahip olduğu yeni nesil yazılım mimarisi sayesinde çok çeşitli teknolojik yenilikler sunuyor. NFT blok zinciri sertifikasyonuna sahip ilk otomobil olan Alfa Romeo Tonale, içinde ve dışında en iyi deneyimi sağlamayı amaçlayan entegre dijital hizmetlerden oluşan bir eko-sisteme sahip.

Kolay ve sezgisel yeni bilgi eğlence sistemi yeniden tasarlanan Alfa Romeo Stelvio, 10.25 inç dokunmatik ekranla geliyor. Ayrıca kablosuz şarj ünitesinin de bulunduğu otomobilin farklı noktalarında A/C tipi USB girişi de bulunuyor.

Anahtarsız giriş, kapı altı aydınlatma, trafik işaret tanıma gibi özelliklerle donatılan Tonale, Benzinli hibrit motoruyla yakıt tasarrufunda rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.

Peki Alfa Romeo Tonale'nin teknik özellikleri neler? İşte, Alfa Romeo Tonale'nin teknik özellikleri ve 16 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön