27 / 04 / 2024

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısından sonra Türkiye’ye özel avantaj ve fırsatlarla satışa çıktı. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...



One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısının ardından Knight Frank ve Türkiye’nin global emlak markası GRED iş birliğiyle Türkiye’ye özel fırsatlarla satışa çıkarıldı. 

Diğer etaplarının tümü satılan ve Londra’nın SW11 posta kodlu bölgesinde (Güney Batı) bulunan One Clapham Junction” şehrin en özel lokasyonlarından birinde hayata geçirilirken, konutu itibarıyla gerçek Battersea'nın kalbinde yükselen eşsiz bir yaşam sunuyor. 

Tarihi ve kültürel zenginliğiyle ön plana çıkan bu bölgede, proje, modern yaşamın ayrıcalıklarını geçmişle bir araya getiriyor. Her ayrıntısında Battersea'nın ruhunu yansıtan bu konutlar, benzersiz bir deneyim yaşatıyor. 

One Clapham Junction ın son etabı The Arrival Türkiye ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

Benzerlerinin neredeyse yarı fiyat avantajıyla  satışa sunulan The Arrival, eğitim birimleri, alışveriş merkezleri, tren istasyonları ve Thames Nehri’ne olan yakın lokasyonuyla da ön plana çıkıyor. 

Clapham iki farklı dünya arasında adeta bir köprü kurarak; Londra’nın yemyeşil parkları ve açık alanlarını en çok sevilen mağazalara, restoranlara ve eğlence mekânları ile bir araya getiriyor. Proje, kentin en iyi aktarma bağlantılara sahip istasyonlarından birine sadece 1 dakikalık mesafede bulunuyor. Battersea Köprüsü’nün diğer tarafında bulunan Chelsea ve Fulham ise konut sahiplerinin dünyasının genişlemesini sağlıyor. 

One Clapham Junction, içerisinde göletler, tenis kortları, kafeler gibi sosyal alanların yer aldığı “Clapham” ve “Wandsworth” parklarıyla genç ailelere hitap ederken; çok yakınındaki Clapham Junction tren istasyonundan şehirdeki tüm üniversitelere kolaylıkla ulaşım imkanı sunmasıyla da öğrencileri cezbediyor. 

Projeden, tam bir aktarma noktası olan istasyon sayesinde şehir merkezine, havaalanına, yeşil açık alanlara ya da dilerseniz plaja kolaylıkla erişim imkanı sunuluyor. 

One Clapham Junction ın son etabı The Arrival Türkiye ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın özel tuğla desenlerine sahip göz alıcı mimarisinin içinde 307 adet konut bulunuyor. Diğer etaplarının satışı tamamlanan projenin merakla beklenen son etabı olan The Arrival'da 116 konut yer alıyor. Projedeki konutların 24 adeti Türkiye’deki yatırımcılara özel olarak ayrıldı. 

Proje sakinleri “Swale Gardens” ile Güney Batı Londra’nın en huzurlu bahçelerinden birinde yeşilin ve yürüyüş yollarının keyfini çıkarabilecek. Ayrıca projede, misafirleri karşılayacak 24 saat ‘concierge’ hizmeti, One Clapham Junction’da sağlıklı yaşam önceliğiniz olacak “Peloton Hub” gibi imkanlar da sunulacak. 

Bölgeye Wandsworth Belediye Meclisi tarafından çevre düzenlemesi ve bir teknoloji merkezi yapılması amacıyla 15 milyar pound ayrıldı. Bu ödenek ile yaklaşık 600 bin metrekare ticari alan, 20 bin yeni ev, 25 bin yeni, kalıcı istihdam, 80 yeni toplum ve eğlence merkezi  hayata geçirilecek. 

Basın toplantısında  açıklamalarda bulunan Türkiye’nin global emlak markası GRED’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Meltem Türker, projede özel satışla gelen konutların metrekare fiyatlarının adeta bir fırsat niteliği taşıdığına dikkat çekti.  

One Clapham Junction ın son etabı The Arrival Türkiye ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

Chelsea’de metrekare birim fiyatlarının ortalama 2 bin 396 Euro, komşu bölgelerde ise 1200 Euro olduğunun altını çizen Türker, bu projenin ise 950 Euro'luk birim fiyatıyla adeta yatırımcısına “alırken” kazandırdığına dikkat çekti. 

GRED kurucusu ve CFO’su Knut Gaskjenn de toplantıdaki açıklamasında One Clapham Junction’ın “alırken kazandıran” bir proje olmasının yanı sıra devamında da yatırımcısına kazandırmayı sürdüreceğinin altını çizdi. "One Clapham Junction’ın bulunduğu bu bölge son 10 yılda kümülatifte yüzde 66 fiyat artışı elde etmiş bir lokasyon. Rakamlara bakıldığında ise konut kira gelirlerinin Londra ortalamasına kıyasla yüzde 24 artış sunduğu görülüyor" ifadelerini kullanan Gaskjenn, yatırımcılar için en iyi bölgelerden biri olduğunun söylenebileceğini belirtti. 

Proje, London School of Economics, Kings College, Imperial College gibi dünyaca ünlü üniversitelere 30 dakika mesafede yükseliyor. 

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Zeray Next Capital satışta! Yeni proje! 

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

 


Geri Dön