28 / 04 / 2024

Qadraj Gözdağı'nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

Qadraj Gözdağı'nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

Firma: Hill İnşaat

Proje: Qadraj Gözdağı

Qadraj Gözdağı projesinde sınırlı sayıda daire için geçerli yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Qadraj Gözdağı projesinde indirimli konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Pendik Gözdağı'nda yükselen Qadraj Gözdağı projesinden ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir kampanya hayata geçirilidi. 

Qadraj Gözdağı projesinde sınırlı sayıda konut için geçerli yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Söz konusu kampanya, 2'nci kata kadar olan dairelerde geçerli tutuluyor. 

Qadraj Gözdağı projesi, Hill İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede her konutta balkon bulunuyor. 

Qadraj Gözdağı nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

Qadraj Gözdağı'nda yer alan konutların büyüklükleri 90.70 metrekare ile 162.06 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Teras katlarda bahçeli villaların bulunduğu projede, bloklar 7 katlı olarak yükseliyor. 

Projede, spor salonu, sauna, kadın ve erkek ayrı spor salonları ve açık yüzme havuzu gibi pek çok sosyal donatı alanı bulunuyor. 

Bahçeli teras katlarıyla lüks kavramının yeniden tanımlandığı projede, teraslar 100 metrekare büyüklüğe sahip. 

Kompakt yapısı, gösterişli cephesi ve estetik iç yapısı ile megakentte konforlu ve lüks bir yaşam vadeden projede, 7/24 güvenlik hizmeti ve daireye tanımlı otopark da bulunuyor. 

Qadraj Gözdağı projesi Aydos Ormanı'nın hemen yanı başında, Gözdağı Korusu'na 100 metrek, Yayalar Metro İstasyonu'na 1.1 kilometre, Pendik Metroya 3 kilometre, e5'e 5 kilometre, Marmaray'a 6 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 kilometre, Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde 9 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

Qadraj Gözdağı nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

QADRAJ GÖZDAĞI 3 EYLÜL 2023 FİYAT LİSTESİ 

Qadraj Gözdağı projesinde, şu anda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. 

Projede yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 500 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Ayrıca projede, yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade ve 0.99 faiz ya da 36 ay vade ve 1.20 faiz fırsatıyla ödeme imkanı da sunuluyor. 

Web: https://qadraj.com/lp/index.html

Tel: 0216 379 03 03

Hadımköy Loft'ta 2+1'ler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim! 

Bu Hayat Kurtköy'de lansmana özel 120 ay vade fırsatı! Aralık 2024'te teslim!

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?


projeye sor



Geri Dön