28 / 04 / 2024

Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya!

Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya!

Şua İnşaat, Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve vade farksız 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 



İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Fikirtepe’nin teslime hazır ve hemen tapusu verilebilen sayılı projelerinden Elite Concept, şehrin dört bir yanına hakim manzarasıyla elit bir yaşam konseptinin yanı sıra kısa vadede yüksek kazanç imkanı sunuyor. 

Şua İnşaat, yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda konumlanan projesi Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya başlattı. Yüzde 10 indirim ve vade farksız 48 ay taksit fırsatı sağlayan Şua İnşaat, kişiye özel ödeme planı da uygulayarak konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor. 

24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana gelen Elite Concept, Fikirtepe’nin tapusu hazır hemen teslim sayılı projelerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Elite Concept; eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezinde yer alan Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda yer alıyor. Yakın zamanda düzenli ve yenilikçi şehircilik anlayışı ile İstanbul'un en seçkin semtlerinden biri olmaya aday Fikirtepe, yüksek prim potansiyeliyle yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda. 

Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya!

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükseliyor.

Elite Concept, bir yanda adalar, deniz ve tarihi yarımadanın göz alıcı siluetini diğer yanda Çamlıca’yı gören İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisi ile bu manzarayı kesintisiz olarak izleyebilmeyi mümkün kılan projede, modern zamanların Babil Kulesi olarak adlandırılan Dubai’deki Burj Al Khalifa ve dünyanın en yüksek kulesi olmaya hazırlanan Cidde’deki Jeddah Tower gibi prestijli projelerde kullanılan Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları kullanıldı.

Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran Elite Concept, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı.

Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor.  Elite Concept’in mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok detayı Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Elite Design bünyesinde projeye özel olarak tasarlanıp üretildi. 

www.suainsaat.com.tr 


Geri Dön