27 / 04 / 2024

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

Firma: Mesa Mesken

Proje: Mesa Panorama

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.



55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul Anadolu yakasında inşa ettiği ve satışlarına devam ettiği  Mesa Panorama  Maltepe projesinde projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor. Ayrıca projenin KDV oranı ise yüzde 1 olarak açıklandı..

Peki satışların devam ettiği Mesa Panorama Maltepe projesinde hangi konut tiplerine yer veriliyor? Mesa Panorama Maltepe projesinde yer alan konutlar için başlatılan kampanyanın detayları nedir? Mesa Panorama Maltepe projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların cevapları ve Mesa Panorama Maltepe projesi ile ilgili detaylar...

Paylaşılan detaylara göre Türkiye’de tünel kalıp teknolojisini ilk üreten ve uygulayan marka olarak öne çıkan Mesa kalitesi ile hayata geçirilen Mesa Panorama Maltepe hem güvenli hem de ferah bir hayat sunuyor. Satışların sürdüğü Mesa Panorama Maltepe projesi, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Mesa Panorama da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

Verilen bilgilere göre ileri mühendislik gerektiren yüksek katlı yaşamı, detaylı olarak düşünülmüş ve tasarlanmış mimarisi, konforlu metrekareleri ile dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda ev için yeni bir kampanya başladı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, kara, deniz, hava tüm ulaşım hatlarına ulaşım kolaylığı ve merkezi konumu ile yatırımcıların da dikkatini çeken Mesa Panorama projesi için başlatılan kampanya sınırlı sayıda konut için geçerli olacak.

Nefes kesen adalar manzaraya sahip Mesa Panorama Maltepe projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Verilen detaylara göre Mesa Panorama Maltepe projesindeki farklı metrekarelere sahip konutlarla şehrin tüm imkanlarına sahip bir noktada yükseliyor. 

Söz konusu projede çocukların ve ailelerin güvenle zaman geçirebileceği sosyal alanlar da mevcut. Mesa Panorama Maltepe'de; yürüyüş ve spor alanları, açık yüzme havuzu, aromatik hobi bahçesi, kapalı ve açık oyun alanları, geniş meydanlar bulunuyor.

Web: mesapanorama.com  
Telefon: 444 9 366

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Arabuluculuk sayesinde kirayı zamsız ödeme teklifi geldi!

Milyonlarca EYT’liye müjde! EYT’liler emlak vergisinden muaf olacak!

Y kuşağı konut sektörünün kurtarıcısı oldu! Sektörün çöküşünü Y kuşağı engelledi!


projeye sor



Geri Dön