28 / 04 / 2024

NG Style Zorlu Center'a sınırlı sayıda özel tasarım ürünlerle girdi!

NG Style Zorlu Center'a sınırlı sayıda özel tasarım ürünlerle girdi!

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; NG Style Yönetim Kurulu Başkanı Nazlı Gürer Aldıkaçtı, Zorlu AVM'ye sınırlı sayıda özel tasarım ürünlerinden oluşan NG Limited adını verdikleri koleksiyonla girdiklerini belirtti...



Zorlu Center'da açtıkları mağazada 'Limited' adı altında sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyonlarını satışa sunduklarını söyleyen NG Style, Yönetim Kurulu Başkanı Nazlı Gürer Aldıkaçtı, "Zorlu Center alışveriş merkezi olmasının dışında yaşam merkezi olma özelliğiyle önemli bir konumda. NG Style Zorlu Center'da da kendi hedef kitlesinin beklentilerine cevap verebildiği için gelen yorumlar son derece olumlu" dedi. 

10 mağazaya ulaştı Altısı İstanbul'da olmak üzere Türkiye'de toplam 10 mağazaya ulaştıklarını kaydeden Aldıkaçtı, "Ayrıca 150 noktada ürünlerimiz satışa sunuluyor. Hedef kitlemize daha etkin ulaşabilmek için de web sitemiz üzerinden online satış gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. 

Bu yıl 10. yaşlarını kutladıklarını ifade eden Aldıkaçtı, "Sürdürülebilir bir başarıya imza atmaya gayret ediyoruz. Bir şirket için 10'ncu yılını doldurmak bu açıdan çok anlamlı, her zaman planlı bir büyümeyi hedefliyoruz" dedi. 


Ressamlarla işbirliği... 

NG Style'ın ressamlarla yaptığı işbirliklerinin devam ettiğini söyleyen Nazlı Gürer Aldıkaçtı, "Bu projemiz sanatın güncel hayata daha fazla dokunması adına uzun süre devam edecek. Bu yılki sanatçımız Sevgi Güzelışık Koç... Koç benim gibi düşlerini ifade eden bir ressam" dedi. Aldıkaçtı, 'Resmin Kumaşta Öyküsü'nün aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirtti. 


Eylem Türk/Milliyet Gazetesi


Geri Dön