10 / 05 / 2024

ng style

ng style

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; NG Style Yönetim Kurulu Başkanı Nazlı Gürer Aldıkaçtı, Zorlu AVM'ye sınırlı sayıda özel tasarım ürünlerinden oluşan NG Limited adını verdikleri koleksiyonla girdiklerini belirtti...

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Tanya İşeri ve Ayne Sahetdurdyyeva ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Küçükbakkalköy, Dudullu Cadesi'nde kuruldu.

Perakendede 2015'in ikinci yarısı hareketli geçecek!

NG Style markasının kurucusu Nazlı Gürer Aldıkaçtı, 2015 yılının ikinci yarısının ilk altı ayından daha hareketli geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

NG Kütahya Seramik’in 190. Mağazası Safranbolu’da hizmete açıldı!

NG Kütahya Seramik’in her beğeni ve zevke hitap eden en yeni koleksiyonlarının yer aldığı 1000 metrekare büyüklüğündeki mağaza, Batı Karadeniz Bölgesi’nin en büyük seramik showroom’u olma özelliğini taşıyor.

Güngören Yeşil Camii ibadete açıldı!

Güngören Yeşil Camii, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ın katıldığı törenle açıldı.

NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı!

Batı Karadeniz'in en büyük seramik şovrumu Karabük'te açıldı. NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı. NG Kütahya Seramik Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral açılışa katılanlara teşekkür etti.

NG Kütahya Seramik Erzurum'un en büyük seramik showroom'unu açtı!

NG Kütahya Seramik Erzurum'un en büyük seramik showroom'unu açtı. Ziyaretçilerin Kadıoğlu İnşaat’ın uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabildiği showroom’da, NG Kütahya Seramik’in seramik sektörüne yön veren tasarımları sizleri bekliyor.

Güngören Belediyesi deprem sonrası arama kurtarma tatbikatı 14 Haziran'da!

Güngören Belediyesi, Aktif bir deprem kuşağı üstünde bulunmakta olan ülkemizde, afetlere hazırlıklı, bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Deprem Sonrası Arama Kurtarma Tatbikatı düzenliyor. ..

Özbaş Yapı Duo Style teslim tarihi!

İstanbul Avrupa yakası Şişli Mecidiyeköy'de Büyükdere Caddesi üzerinde yaşama geçirilecek olan Özbaş Yapı Duo Style teslim tarihi henüz belli olmadı. Proje henüz tasarım aşamasında...

Güngör Aslan Denizli'de okul yaptıracak!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, beş yıl önce 1 milyon liraya hayırsever Güngör Aslan tarafından eşi Saime Aslan adına yaptırılan anaokulunu ziyaret etti. Hayırsever çifte teşekkür plaketi veren Vali Demir, yeni bir okul sözü de aldı.

NG Kütahya Seramik, 187. mağazasını Ordu'da açtı!

NG Kütahya Seramik'in 187. mağazası olan showroom aynı zamanda Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ikinci seramik mağazası olma özelliğini taşıyor. Üç katlı mağazada NG Kütahya Seramik’in 2014 kreasyonları ve ödüllü tasarımları sergileniyor...

NG Kütahya Seramik, 187. mağazasını Ordu'da açtı!

NG Kütahya Seramik’in Ordu’daki iş ortağı BK İnşaat, 30 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de şehrin en büyük seramik mağazasını açtı. Mağaza, NG Kütahya Seramik, 187. mağazası oldu..

Gürsel Öngören: 3 bin 500'e yakın konut dönüştürüldü!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Şu anda 3 bin 500'e yakın konut bitti ve insanlar kentsel dönüşümün sonucunu almaya başladı" diye konuştu...

NG Hotels Mükemmellik Sertifikası aldı!

Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından bu yıl iki Mükemmellik Sertifikası’na birden layık görülerek önemli bir başarıya imza attı.

ng style Haberi

ng style

Zorlu Center'da açtıkları mağazada 'Limited' adı altında sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyonlarını satışa sunduklarını söyleyen NG Style, Yönetim Kurulu Başkanı Nazlı Gürer Aldıkaçtı, "Zorlu Center alışveriş merkezi olmasının dışında yaşam merkezi olma özelliğiyle önemli bir konumda. NG Style Zorlu Center'da da kendi hedef kitlesinin beklentilerine cevap verebildiği için gelen yorumlar son derece olumlu" dedi. 

10 mağazaya ulaştı Altısı İstanbul'da olmak üzere Türkiye'de toplam 10 mağazaya ulaştıklarını kaydeden Aldıkaçtı, "Ayrıca 150 noktada ürünlerimiz satışa sunuluyor. Hedef kitlemize daha etkin ulaşabilmek için de web sitemiz üzerinden online satış gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. 

Bu yıl 10. yaşlarını kutladıklarını ifade eden Aldıkaçtı, "Sürdürülebilir bir başarıya imza atmaya gayret ediyoruz. Bir şirket için 10'ncu yılını doldurmak bu açıdan çok anlamlı, her zaman planlı bir büyümeyi hedefliyoruz" dedi. 


Ressamlarla...