02 / 05 / 2024

Güngör Aslan Denizli'de okul yaptıracak!

 Güngör Aslan Denizli'de okul yaptıracak!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, beş yıl önce 1 milyon liraya hayırsever Güngör Aslan tarafından eşi Saime Aslan adına yaptırılan anaokulunu ziyaret etti. Hayırsever çifte teşekkür plaketi veren Vali Demir, yeni bir okul sözü de aldı.




Denizli Valisi Abdülkadir Demir, beş yıl önce 1 milyon liraya hayırsever Güngör Aslan tarafından eşi Saime Aslan adına yaptırılan anaokulunu ziyaret etti. Hayırsever çifte teşekkür plaketi veren Vali Demir, yeni bir okul sözü de aldı. Adalet mahallesindeki Saime Aslan Anaokulu'nu Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte ziyaret eden Vali Demir, Aslan ailesi ve kızları Nilgün Ök ile bir süre sohbet etti. Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı gösterileri izleyen Demir, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.


Hayırseverlere teşekkür

Denizli'de eğitim ve öğretime hayırseverlerin desteğinin artarak devam ettiğini belirten Demir, "Denizli'nin gönül zenginliğini biliyoruz. Bunun en yakın şahidi bizleriz. Üç yılda imzaladığımız protokol sayısını biz de unuttuk. Buradaki maddi katkı kadar bu işe sahip çıkmak da önemli. Biz her ziyaretimizde bir müjde daha alıyoruz. Böyle de bir avantajımız var. Hayırseverlerimizin hakları ödenmez." dedi. Güngör-Saime Aslan çiftinin kızı Nilgün Ök ise, bu anaokulunu yapmaktan gurur duyduklarını söyledi. Konuşmaların ardından Demir, hayırsever Güngör-Saime Aslan çiftini plaketle onurlandırdı. 


Yeni Asır


Geri Dön