27 / 04 / 2024

Güngör Geçer: Kentsel dönüşüm emlak sektörünün yüzünü güldürdü!

Güngör Geçer: Kentsel dönüşüm emlak sektörünün yüzünü güldürdü!

Türkiye'de son 2 Yıl içerisinde emlak sektöründe en fazla kazandıran İl'in Adana olduğunu açıklayan Akdeniz Gayrimenkul kurucularından Güngör Geçer, kentsel dönüşümün emlak sektörünün yüzünü güldürdüğünü söyledi...




Güngör Geçer, ekonominin lokomotifi olan emlak sektöründe Kentsel dönüşümün telaffuz edilmesi ile birlikte sektörde canlılık yaşanmaya başladığını belirtti. 


İnşaat sektörünün de hızlı bir değişim ve yenileme sürecine girdiğini söyleyen Güngör Geçer, "Kentsel Kimlik Kazanması ile birlikte  Adana  yatırımcıların daha çok dikkatini çekti. Yaşanan bu değişim 'Yeni Markalı Konut Projelerinin' de hayata geçmesini sağladı. Kaliteli Konutlara talep arttığı için konut kredisinin de diğer yıllara göre daha düşük olması büyük avantaj oluşturdu. 


Öte yandan okulların açılmasının ardından, piyasa biraz daha hareketlilik kazanacaktır" dedi.

Durduğu yerde kazandığı değerle gayrimenkule yapılan yatırımın her zaman en güvenli ve en gözde yatırım olduğunu vurgulayan Geçer, "Zaman zaman kısa aralıklarla durgunluklar yaşansa da genel anlamda sektörde yükseliş sürüyor. Önümüzdeki süreçte bu yükselişin artarak devam edeceğine inanıyoruz. 

Gayrimenkul Türkiye gibi gelişmekte olan Ülkelerde her zaman en iyi yatırım aracı olmuştur" diye konuştu. 


Posta Çukurova GAP


Geri Dön