09 / 05 / 2024

Akdeniz Gayrimenkul güngör geçer

Akdeniz Gayrimenkul güngör geçer

Türkiye'de son 2 Yıl içerisinde emlak sektöründe en fazla kazandıran İl'in Adana olduğunu açıklayan Akdeniz Gayrimenkul kurucularından Güngör Geçer, kentsel dönüşümün emlak sektörünün yüzünü güldürdüğünü söyledi...

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Asriva Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asriva Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Kaya ve Turgut Yılmaz Güngör ortaklığında kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Güngören Belediyesi imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

Akdeniz Gayrimenkul güngör geçer Haberi

Akdeniz Gayrimenkul güngör geçer


Güngör Geçer, ekonominin lokomotifi olan emlak sektöründe Kentsel dönüşümün telaffuz edilmesi ile birlikte sektörde canlılık yaşanmaya başladığını belirtti. 


İnşaat sektörünün de hızlı bir değişim ve yenileme sürecine girdiğini söyleyen Güngör Geçer, "Kentsel Kimlik Kazanması ile birlikte Adana yatırımcıların daha çok dikkatini çekti. Yaşanan bu değişim 'Yeni Markalı Konut Projelerinin' de hayata geçmesini sağladı. Kaliteli Konutlara talep arttığı için konut kredisinin de diğer yıllara göre daha düşük olması büyük avantaj oluşturdu. 


Öte yandan okulların açılmasının ardından, piyasa biraz daha hareketlilik kazanacaktır" dedi.

Durduğu yerde kazandığı değerle gayrimenkule yapılan yatırımın her zaman en güvenli ve en gözde yatırım olduğunu vurgulayan Geçer, "Zaman zaman kısa aralıklarla durgunluklar yaşansa da genel anlamda sektörde yükseliş sürüyor. Önümüzdeki süreçte bu yükselişin artarak devam edeceğine inanıyoruz. 

Gayrimenkul Türkiye gibi gelişmekte...