28 / 04 / 2024

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?



Son birkaç günde gümüş fiyatlarında yaşanan dikkat çekici yükselişler altının yerini alabileceğine yorumlanıyor. Gümüş fiyatları bu hafta dikkatleri üzerine çekti. Altının salı günü itibarıyla 1,3'lük haftalık artışını geride bırakarak yüzde 6,8'lik önemli bir kazanç elde etti.

GÜMÜŞ 10 GÜNDE YÜZDE 10,7 ARTTI!

Sadece 10 işlem gününde gümüş fiyatı 22,265 TL seviyesinden yüzde 10,7 artışla 24,70 seviyesine yükseldi. Bu süre zarfında ons altındaki yükseliş ise yüzde 2 seviyesinde gerçekleşti.

Gümüş, yükseliş yönlü bir hareket içine girerken gümüş fiyatlarının yükselişine devam edip etmeyeceği merak ediliyor. 

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

GÜMÜŞÜN ONS FİYATI 29 DOLAR OLABİLİR!

Emtia ve hisse senedi analisti Lira Mercer gümüş ile ilgili yaptığı analizde, geçmiş trendlere bakıldığında, gümüşün daha önce yükseliş trendini doğruladığı ve ortalama maksimum fiyat artışı yüzde 13,2, ortalama maksimum kazanç ise yüzde 19,6 olduğunu belirtti. 

Bu verilerle birlikte eğer gümüşün yükseliş trendi direnç seviyesi 24,87'de uzun pozisyon tarafında hareket ederse gümüş fiyatlarının 27,480'e, ortalama maksimum kazancı ise 29,04 dolara çıkması bekleniyor. 

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

YILLIK GÜMÜŞ TALEBİ 100 MİLYON ONSA ÇIKABİLİR!

Gümüş Enstitüsü tarafından yapılan bir araştırmada, 2030 yılına kadar elektrikli araçların toplam 100 milyon ons gümüş tüketmesi bekleniyor.

Transparency Market Research tarafından yapılan bir başka araştırmada da bakır ve gümüş bileşenleri pazarının, 2031 yılına kadar 9,3 milyar dolara kadar çıkması öngörülüyor.

1 GRAM GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR OLDU? 1 EYLÜL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI

Gümüş fiyatları son zamanlard yatırımcılar tarafından daha sıkı takip ediliyor. Gümüşe olan talep yükselirken yatırımcılar altından sonra en çok gümüş satın almaya başladı.

Bugün gümüşün ons fiyatı 24,66 dolar oldu. 1 gram gümüşün alış fiyatı 20,96 lira, satış fiyatı ise 21,77 liradan işlem görüyor. 

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Dolara talep artmaya başladı! Doların 100 lira olacağı iddiası taş üstünde taş bırakmadı! Dolarda flaş gelişme


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön