15 / 05 / 2024

Güngör Aslan ve Saime Aslan kaç okul yaptırdı

Güngör Aslan ve Saime Aslan kaç okul yaptırdı

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, beş yıl önce 1 milyon liraya hayırsever Güngör Aslan tarafından eşi Saime Aslan adına yaptırılan anaokulunu ziyaret etti. Hayırsever çifte teşekkür plaketi veren Vali Demir, yeni bir okul sözü de aldı.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Migros'ta bayram öncesi temel gıda ürünleri indirimi başladı! Ayçiçek yağ, un, çay... İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi

Ramazan Bayramına günler kala Migros Temel gıda ürünlerinde indirim yaptı. Peki Migros'ta hangi ürünler indirime girdi? İşte Migros 25 Nisan 2022 indirimli temel gıda ürünleri ve fiyat listesi...

Fabrikalar rüzgar ve güneş enerjisine odaklandı! Kendini 2 yılda amorti ediyor!

Fabrikaların yeni gözdesi rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları oldu. Üretilen enerjiyi satarak iki senede kendini amorti etmesi de fabrika sahiplerini cezbeden detaylar arasında yer alıyor.

İncity Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İncity Yapı Anonim Şirketi Silivri’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Güngör Koca ve Gündoğan Koca tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, 5 projesinin temelini atmıştı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent projesinin ve Tuzla Aydınlı projesinin temel atma tarihini de açıkladı...

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Güngören 1. ve 2. Etap 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Güngören ilçesi, 1.ve 2. Etaplar RNİP'na , Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Şile ve Güngören'deki İBB arazilerinin devrine veto!

İBB Meclisi tarafından yapılan mayıs ayı oturumlarında dikkat çeken iki tahsis kararı verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile ve Güngören'deki İBB arazilerinin ilçe belediyelerine tahsis edilmesi kararlarının yeniden görüşülmesi amacıyla meclise iade etti.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Güngör Aslan ve Saime Aslan kaç okul yaptırdı Haberi

Güngör Aslan ve Saime Aslan kaç okul yaptırdı


Denizli Valisi Abdülkadir Demir, beş yıl önce 1 milyon liraya hayırsever Güngör Aslan tarafından eşi Saime Aslan adına yaptırılan anaokulunu ziyaret etti. Hayırsever çifte teşekkür plaketi veren Vali Demir, yeni bir okul sözü de aldı. Adalet mahallesindeki Saime Aslan Anaokulu'nu Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte ziyaret eden Vali Demir, Aslan ailesi ve kızları Nilgün Ök ile bir süre sohbet etti. Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı gösterileri izleyen Demir, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.


Hayırseverlere teşekkür

Denizli'de eğitim ve öğretime hayırseverlerin desteğinin artarak devam ettiğini belirten Demir, "Denizli'nin gönül zenginliğini biliyoruz. Bunun en yakın şahidi bizleriz. Üç yılda imzaladığımız protokol sayısını biz de unuttuk. Buradaki maddi katkı kadar bu işe sahip çıkmak da önemli. Biz her ziyaretimizde...