27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, 5 projesinin temelini atmıştı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent projesinin ve Tuzla Aydınlı projesinin temel atma tarihini de açıkladı...



KİPTAŞ'ın merakla beklenen Pendik'te hayata geçirilen Arkatlı Evler'in tanıtım ve temel atma töreni yapıldı. Törene, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt katılım gösterdi. Arkatlı Evler'in temel atma töreninde konuşmalar yapan Ali Kurt, KİPTAŞ'ın 2 projesiyle ilgili müjde verdi.

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, 5 projesinin temelini atmıştı. Bugün ise Pendik'te hayata geçirilecek olan yeni proje Arkatlı Evler'in temeli atıldı. 

Arkatlı Evler'in temel atma töreninde konuşan Ali Kurt, Arkatlı Evler'den elde edilecek gelirle yeni sosyal konutlara kaynak sağlanacağını belirtti. 

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

Ali Kurt, KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlı ve Güngören Doğakent projeleriyle ilgili de bir müjde verdi. Kurt, 14 Aralık tarihinde Tuzla Aydınlı projesinin, 22 Aralık'ta da Güngören Doğakent projesinin temelinin atılacağını açıkladı. 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek olan projede yüzde 100 uzlaşı sağlandığı açıklanmıştı. Ali Kurt, projeyle ilgili son açıklamasında, "Beyaz koyu onay işareti Güngören Doğakent sitesinin yenilenmesi projemizde uzlaşma oranı yüzde 100.Tüm hak sahiplerimizle sözleşmelerimizi imzaladık. Artık projemizin temelini en kısa sürede atmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullanmıştı. 

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlı projesi için ise ÇED süreci geçtiğimiz aylarda başlamıştı.  70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olacak olan projede 321 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alacak. KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. İnşaat alanı 39 bin 210 metrekare olan projenin 2023 yılının sonunda tamamlanması öngörülüyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi geliyor! Yeni proje!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 


Geri Dön