28 / 04 / 2024

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

Firma: Mesa Mesken

Proje: Panorama Maltepe

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 



55 senedir güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul Anadolu yakasında hayata geçirdiği Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 0 faizli 24 ay vadeyle ödeme kampanyası yüzde 1 KDV avantajı ile başladı...

Peki Mesa Panorama Maltepe projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Mesa Panorama Maltepe projesi için başlatılan kampanyanın detayları nedir? Projede hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Mesa Panorama Maltepe projesi ile ilgili detaylar..

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

Türkiye’de tünel kalıp teknolojisini ilk üreten ve uygulayan marka olan Mesa kalitesi ile hayata geçirilen Mesa Panorama Maltepe hem güvenli hem de ferah bir hayat sunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mesa Panorama Maltepe projesi, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. 

Paylaşılan detaylara göre, ileri mühendislik gerektiren yüksek katlı yaşamı, detaylı düşünülmüş mimarisi, konforlu metrekareleri ile dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda konut için yeni bir kampanya başladı.

Aktarılan detaylara göre, kara, deniz, hava tüm ulaşım hatlarına ulaşım kolaylığı ve merkezi konumu ile dikkat çeken Mesa Panorama projesi için başlatılan kampanya sınırlı sayıda konut için geçerli.

Nefes kesen adalar manzarası ile de yatırımcıların dikkatini çeken Mesa Panorama Maltepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Mesa Panorama Maltepe projesindeki farklı metrekarelere sahip konutlarla kentin tüm imkanlarına sahip bir noktadakonumlanıyor. Ayrıca yine paylaşılan detaylara göre, çocukların ve ailelerin güvenle zaman geçirebileceği sosyal alanlarda; açık yüzme havuzu, kapalı ve açık oyun alanları, aromatik hobi bahçesi, yürüyüş ve spor alanları, geniş meydanların yanında sessiz avlu projeyi de diğerlerinden ayırıyor. 

Aktarılan detaylara göre, sınırlı sayıda konut için geçerli olacak sıfır faizli 24 ay vadeli ödeme kampanyası fırsatları ile ilgili olarak tüm bilgiler satış ofisinden alınabiliyor. 

Web: mesapanorama.com  
Telefon: 444 9 366

 

Yeni Hayat Mahmutbey'de peşin ödemelere özel indirim! 2+1'lerde son 2 konut fırsatı!

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

Brand Vadi İstanbul'da hemen teslim villalar yüzde 50 peşinatla!


projeye sor



Geri Dön