30 / 04 / 2024

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.



Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Karma proje olarak yükselecek olan yeni projede konut, ticari alan, ofis ve showroom alanları yer alacak.

Gürtaş Yapı'nın yeni projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İnkilap Mahallesi, Sokullu Caddesi 1835 Ada,7 Parsel üzerinde yükselecek olan projenin arsa alanı 24 bin 964 metrekare olarak belirlendi. Projede 636 adet konut, 20 adet ticari alan, 20 adet ofis ve showroom alanları yer alacak.

Gürtaş Yapı dan Ümraniye ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

A-B-C-D-E olarak 5 blok halinde yükselecek projede oluşacak ve bu bloklarda; daireler, ticari alanlar, ofisler, showroom alanları ve otopark yer alacak.

Söz konusu proje kapsamında 5 adet blok yer alacak olup, yapılacak olan bloklar; 4 adet ana blok ve ana blokların alt kısmında kalan baza katları kapsayan 1 adet blok şeklinde olacak. 

Gürtaş Yapı Ümraniye projesinde yer alan 4 adet ana blok; A Blok, B Blok, C Blok ve D Blok olarak yapılacak olup ilave olarak ana blokların alt kısmında baza katları kapsayan E Blok yer alacak. Yapılacak olan bloklardan; A Blok 8 bodrum, zemin ve 19 normal kattan, B-C-D Bloklar 7 bodrum, zemin ve 15 normal kattan, E Blok 7 bodrum, zemin ve 4 normal kattan oluşacak.

Gürtaş Yapı dan Ümraniye ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

A blokta konutlar ve ticari alanlar, B-C-D bloklarda konutlar, E Blokta ise ofisler ve showroom alanları yer alacak. Söz konusu projede yer alacak bodrum katlar kapalı otopark alanı, konut ve ticari depolama alanları, sığınak ve tesisat odaları olarak kullanılacak. Otopark alanları A-B-C-D blokların altında yer alacak olup ayrı bir otopark alanı yapılmayacak.

Gürtaş Yapı Ümraniye projesinde 2 bin 392 adet araçlık otopark alanları yer alacak. Proje kapsamında 2 adet kapalı yüzme havuzu yer alacak olup yüzme havuzu A ve B Blokların bodrum katlarında bulunacak.

Gürtaş Yapı dan Ümraniye ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

GÜRTAŞ YAPI ÜMRANİYE PROJESİ NEREDE?

Proje alanı etrafında konutlar, siteler, alışveriş merkezi, iş yerleri, okul ve millet bahçesi yer alıyor. Proje alanının 235 metre doğusundan İstanbul Çevre Yolu, 540 metre güneyinden Şile
Otoyolu ve 480 metre batısından Küçüksu Caddesi geçiyor.

Söz konusu proje alanının 227 metre kuzeybatısında Saray Anadolu İmam Hatip Lisesi, 487 metre güneybatısında Akyaka Park Alışveriş Merkesi, 372 metre Kuzeybatısında Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı ve 485 metre kuzeybatısında Ümraniye Millet Bahçesi yer alıyor. Proje alanının 194 metre kuzeyinde Suryapı Dora Park sitesi, 105 metre güneyinde Antrium Residence yer alıyor.

DEV PROJE NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Gürtaş Yapı Ümraniye projesi kapsamında hafriyat işlemlerinin 12 ay, toplam inşaat süresinin (hafriyat alımı dahil) 2 yıl sürmesi planlanıyor. Projenin inşaat aşamasında 400 personel çalışması planlanıyor. Projede yer alacak olan konutlarda 2 bin 272 kişinin yaşaması bekleniyor.

Orient Blue Tuzla'da lansmana özel fırsatlar! 800 konutluk yeni proje!

Teras Kale'de boğaz manzaralı villalar 4 milyon 250 bin TL'ye! Yeni projede yüzde 20 indirim fırsatı!

Mansion Orman ön satışta! Yeni proje!


Geri Dön