29 / 04 / 2024

ISVEA satışı

ISVEA satışı

53 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünleri satan İtalyan markası ISVEA, global pazardaki yatırımlarına devam ediyor.

İtalyan İSVEA, CERA seramik ile anlaşma imzaladı!

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle imzaladı tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

ISVEA, tasarımlarını CERA ortaklığıyla Hindistan'da satışa sunuyor!

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

Ece Holding, İtalyan İsvea’yı bünyesine kattı!

İtalyan Isvea ’ yı bünyesine katan Çorumlu Ece Holding ’ in Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, başka şirket satın almaları yönünde İtalya’dan teklifler aldıklarını söyledi...

ISVEA’dan Antalya’ya 3. satış noktası!

ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. 2014 yılı sonuna kadar toplam 30 satış noktasına ulaşmayı hedefleyen ISVEA, Antalya’da üçüncü yeni satış noktasında hizmet vermeye başladı.

ECE Holding tarafından satın alınan ISVEA, ödüle doymuyor!

ECE Holding tarafından geçen sene satın alınan vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından ISVEA, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A'Design Award’ta 6 ödüle birden layık görüldü...

Ece Holding, Isvea'yı satın aldı!

İtalyan markası Isvea 'yı satın alarak üretiminin yüzde 90'ını Çorum'daki fabrikasına taşıyan iş adamı Erdem Çenesiz, Isvea markasındaki hedeflerinin 30 milyon dolarlık ihracat olduğunu açıkladı...

Ece Holding İtalyan ISVEA’yı satın aldı!

Türkiye inşaat malzemeleri sektörünün önde gelen üreticilerinden olan ve çatısı altında uluslararası yabancı markaların Türkiye distribütörlüğünü başarı ile yürüten ECE Holding, İtalya’nın köklü banyo markası ISVEA’yı satın aldı.

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

ISVEA satışı Haberi

ISVEA satışı

Hindistan vitrifiye seramik sektörü temsilcisi CERA ile stratejik işbirliği anlaşması imzalayan İsvea, tüm tasarımlarını Hindistan'da satışa sunacak. Hindistan pazarında üst segment açığını kapatabilecek bir İtalyan markası olduklarını ve geniş ürün portföyüyle birlikte uluslararası platformlarda tercih edilen bir marka olduklarını vurgulayan ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, “CERA ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu iş birlikteliğiyle küresel anlamda güçlü bir marka olduğumuzu kanıtladık. CERA ile 20 yıla kadar uzayabilecek bir sözleşmemiz var. Bu sebeple Hindistan pazarında iddialıyız ve gelişmekte olan bu pazarda yüksek bir pazar payı hedefliyoruz.” dedi. İmza töreninde konuşan CERA Genel Müdürü Atul Sanghvi ise, “Hindistan'ın en büyük banyo çözümleri firmalarından biriyiz. ISVEA'nın sahip olduğu üretim gücü ve tasarım anlayışıyla birlikte sektöre yön verecek çalışmalara imza atacağımıza olan inancım tam....