05 / 05 / 2024

ISVEA şubeleri

ISVEA şubeleri

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, Ankara’da ikinci mağazasını açtı ve Türkiye'de 35 satış noktasına ulaştı.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

ISVEA, Azur ile banyolardaki hayal gücünün sınırlarını zorluyor!

İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri!

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubeleri belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı. Başvurular 15 Temmuz'a kadar Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin kuraları ise 21 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 592 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları'nda başvurular yarın başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

ISVEA Sentimenti Serisi yazlık evlere fonksiyonel çözümler sunuyor!

Baharın gelişi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte doğada başlayan canlanma banyolardaki dekorasyonu da etkiliyor. ISVEA Sentimenti Serisi, özellikle yazlık evler için, banyolara derinlik katan, kullanışlı ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

Tasarımcı Ettore Giordano, Sivas’ta öğrencilerle buluştu!

17 ödüle layık görülen İtalyan ISVEA’nın Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano, İtalyan tasarım kültürünü Sivas'ta hem sektör profesyonellerine hem de öğrencilere anlatma fırsatı buldu.

ISVEA şubeleri Haberi

ISVEA şubeleri

İtalyan ISVEA, Marmara’dan Ege’ye, Akdeniz’den İç Anadolu’ya varıncaya kadar Türkiye genelinde açtığı yeni mağazalarla büyümesini sürdürüyor. Vitrifiye seramik ve banyo dolapları ile ödüllü tasarımlarını tüketicilerle buluşturan ISVEA, Ankara’da açtığı 2. mağazasıyla Türkiye’de 35. mağazaya ulaştı.

Ankara’nın en işlek caddelerinden olan Meksika Caddesi’nde yer alan ve 6.600 metrekarelik dev bir teşhir alanına sahip Keklikoğlu mağazasında, tüm ISVEA ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

İtalya'nın lider banyo markası ISVEA’nın Türkiye’de tüketicilerin ilk tercihi olma yönünde hızlı bir büyüme gösterdiğini vurgulayan ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, Türkiye’nin farklı noktalarında 35 mağaza açtıklarını ve yeni satış noktaları için de çalışmalarının devam ettiğini...