17 / 07 / 2024

isviçrenin kayak merkezlerinde kar kalmadımı

isviçrenin kayak merkezlerinde kar kalmadımı

Ülke genelinde özellikle son hafta içinde hava sıcaklıklarının normalin üzerinde gerçekleşmesi dolayısıyla küçük kayak merkezlerinde kar kalmadı. Noel tatili öncesinde yağan kar nedeniyle doluluk oranları artış gösteren merkezler, son hafta içerisinde ner

Ovacık Kayak Tesisi hizmete açıldı!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 4,5 milyon liralık bir yatırımla yaptırılan kayak tesisi yörenin yeni cazibe merkezi oldu.

Kayak merkezlerinde son durum 12 Nisan!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 220 santimetreyle Uludağ'da, en düşük 10 santimetreyle Hazarbaba'da kayıtlara geçti.

Kayak merkezlerinde son durum!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 160 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 3 santimetreyle Samsun Ladik'te kayıtlara geçti.

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 305 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Elmadağ'da ölçüldüKayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 354 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Yıldıztepe'de kayıtlara geçti.

Palandöken'de hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken, Konaklı ve Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Bölgede etkili olan yağışla birlikte kar kalınlıkları Konaklı Kayak Merkezi'nde 118 santimetreye ulaştı.

Yanlızçam ve Cıbıltepe kayak merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor!

Kayak ve doğaseverlerin ilgi gösterdiği Yanlızçam ve Cıbıltepe kayak merkezlerinde, yarıyıl tatilinin son günü dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Kızakla kayan ve snowboard yapan vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu.

Erzurum'daki kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor!

Önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erzurum'daki Palandöken, Konaklı ile Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

Kartepe'deki kayak merkezinde hafta sonu yoğunluğu!

Kayak merkezindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepe’nin en yoğun günlerinden birini yaşadığını belirterek, kapasitelerinin üzerinde ziyaretçiye ulaştıklarını söyledi.

Türkiye'nin en iyi kayak otelleri!

YAZI ayrı kışı ayrı güzel denir ya, işte inanın ülkemiz de böyle. Yazın upuzun sahil şeridinde birçok tatil noktası varken, mevsim kış olunca kar tatili için de birçok otel ve kayak merkezi var.

Kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu!

Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı ile Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Bölgede aralıklarla etkili olan yağışın ardından kar kalınlıkları Konaklı'da 85 ve Palandöken'de 83 santimetreye ulaştı

Sarıkamış Toprak Hotel kayak sezonuna hazır!

SARIKAMIŞ'TA Alp'lerden sonra dünyanın en kaliteli kristal karına ev sahipliği yapan Bayraktepe'de yer alan Toprak Hotel, kayak sezonu hazırlıklarını tamamladı..

Kayak merkezlerinde son durum nedir?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 285 santimetre ile Bursa'daki Uludağ'da, en düşük ise 20 santimetre ile Ankara'daki Elmadağ'da ölçüldü.

Kapadokya'da kültür, Erciyes'te kayak turizmi ile gelişiyor!

Peri bacaları ve de balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde pazarlanmaya başlandı.

isviçrenin kayak merkezlerinde kar kalmadımı Haberi

isviçrenin kayak merkezlerinde kar kalmadımı


İsviçre'de mevsim normallerinin üzerindeki hava sıcaklıkları nedeniyle kayak merkezleri zarar etmeye başladı.


Ülke genelinde özellikle son hafta içinde hava sıcaklıklarının normalin üzerinde gerçekleşmesi dolayısıyla küçük kayak merkezlerinde kar kalmadı. Noel tatili öncesinde yağan kar nedeniyle doluluk oranları artış gösteren merkezler, son hafta içerisinde neredeyse boşaldı.


Gelecek günlerde de ülkede kar yağışı beklenmemesi nedeniyle bazı kayak merkezleri, rezervasyonları iptal etmek ve pistlerini kapatmak zorunda kaldı.


Kayak merkezleri, bu kış en az üç hafta sonu daha karlı bir hava...