13 / 05 / 2024

işyeri kredisi şartları

işyeri kredisi şartları

İş kurmak isteyen ancak yeterli sermayesi olmayan kimseler, bankaların işyeri kredilerinden faydalanabiliyor. Peki, işyeri kredisi nasıl alınır? İşyeri kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte işyeri kredisi...

İşyeri kredisi nasıl alınır?

Yeni işyeri satın almak isteyen ve vergi levhası olan tüm ticari işletmeler bankaların sunmuş olduğu işyeri kredisinden faydalanabiliyor. Peki, işyeri kredisi nasıl alınır? İşyeri kredisi şartları nelerdir?

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ 2022 iş yeri fiyatları ne kadar? TOKİ ucuz iş yeri başvuru şartları neler? TOKİ İlk İş Yerim Başvuru!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen sosyal konut projesinin ayrıntılarını resmen açıkladı. Peki TOKİ 2022 iş yeri fiyatları ne kadar? TOKİ ucuz iş yeri başvuru şartları neler? Hemen şimdi bakın! 

Kentsel dönüşüm kredisi şartları 2021!

Kentsel dönüşüm projelerinde kamu harcamalarının düşürülmesi için çalışmalar hızlandı. Peki kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır, kentsel dönüşüm kredisi ne zaman verilecek? Kentsel dönüşüm kredisi şartları neler? İşte kentsel dönüşüm kredisi şartları 2021...

İş yeri kiracıları dikkat! KDV indirimi şartları neler?

İşyeri kiralama hizmetleri, işyeri olarak kullanılan bina, ofis, dükkân gibi taşınmazların kira sözleşmesi ile kuru mülkiyetinin kiralanmasını kapsıyor. Peki iş yeri kiralarında düzenleme nasıl olacak?

Konut kredisi ve iş yeri kredisi arasındaki fırsat eşitsizliği!

Amaç inşaat sektörünün desteklenmesi eldeki konut ve iş yeri stoklarının eritilmesi, tüketimin artırılarak ekonominin önünün açılması ise niçin konut kredisi faiz oranları ile iş yeri kredisi faiz oranları birbirinden oldukça farklı?

0.74 faizli konut kredisi şartları nedir?

Geçtiğimiz haftalarda birçok sektör için kredi kampanyası başladı. Kampanya kapsamında ikinci el konutlar için 0.74'ten kredi kullandırılıyor. Peki 0.74 konut kredisi şartları nedir?

Aylık 0.64 faizli konut kredisi şartları neler?

Kamu bankaları normalleşme süreci kapsamında açıkladıkları destek krediler dahilinde konut kredisi faiz oranlarını aylık yüzde 0.64’e kadar düşürdü. Peki krediden yararlanmak için hangi şartları taşımak gerekiyor?

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı esnafında iş yeri kiralama şartlarına tepki!

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki iş yeri sahipleri, işletmenin İBB'ye devredilmesinin ardından yeni sözleşmelerde ortaya çıkarılan şartlara tepki gösterdi...

0.79 faizli sıfır konut kredisi şartları neler?

Kamu bankaları sıfır konut satışlarını desteklemek ve tüketiciye daha uygun koşullarda kredi sunmak için ilk defa satılacak daireler için konut kredisi faizlerini yüzde 0.79’a indirdi. Peki yüzde 0.79 faizli konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini düşürmek için ortak konut almak isteyen müşterilerine'5 kişiye kadar uygun koşullarda kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları nedir?

işyeri kredisi şartları Haberi

işyeri kredisi şartları

İşyeri kredisi başvurusu nasıl yapılır?

İş kurmak isteyen ancak yeterli sermayesi olmayan kimseler, bankaların işyeri kredilerinden faydalanabiliyor. Söz konusu işyeri kredisi kullanım ve başvuru koşulları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor.


Yeni işyeri satın almak isteyen ve vergi levhası olan tüm ticari işletmelerin faydalanabileceği bu kredi türünde,  işyeri ekspertiz değerinin en fazla %75'ine kadar; 120 ay vade ile ve çok uygun faiz oranları ile kredi kullanılabiliyor.


Genel kredi özellikleri:

İlgili krediyi sadece yeni işyeri alımlarınız için ve TL olarak kullanabilirsiniz.


Kullanabileceğiniz kredi tutarı satın alacağınız işyerinin ekspertiz değerinin %75'inden fazla olamaz.


Ekspertiz tutarı satın almak istediğiniz işyerinin özelliklerine göre değişebilir.


Kredi bedeli üzerinden bankanın belirlediği tutar ve oranda, masraf ve komisyon alınır. İşyeri kredilerinden KKDF alınmamaktadır. 


BSMV oranı: %5'tir.


İşyeri kredisi başvurusu..

İşyeri kredisi başvurusu için kredi kullanmak istediğiniz banka şubesine...