16 / 05 / 2024

italya Cersaie’de Nanotech

italya Cersaie’de Nanotech

Türk seramik sektörünün öncü ve yenilikçi markası Seramiksan, 23-27 Eylül tarihlerinde İtalya’da düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Seramiksan'ın fuarda ileri teknoloji ve estetik tasarımı buluşturduğu Vitrifiye ürünleri ilgi odağı oldu...

İtalya Giambrone'de bedava ev fırsatı!

İtalya'da nüfus kaybıyla başa çıkmak için 1 euro'ya ev satan kasabaların sayısında artış yaşanıyor. Bu sefer Sicilya'ya bağlı Cammarata'nın belediye başkanı Vincenzo Giambrone çıtayı yükseltti. Giambrone, kasabadaki terk edilmiş evlerin ücretsiz verileceğini söyledi...

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, seramiğin dünya başkenti Bologna'da gerçekleşen CERSAIE'de sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Kale, Cersaie’de fark yarattı!

Kaleseramik, seramik sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktası olan Cersaie’de, ilk kez görücüye çıkardığı yeni ürünleri ile fark yarattı.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Bien en yeni tasarımları ile Bologna'da!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası , dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Fantasia Seramik'in markaları Cersaie 2015’te!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Fantasia Seramik, Cersaie 2015'te yeni koleksiyonlarını sergileyecek!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonlarıyla İtalya Cersaie Fuarı'nda!

NG Kütahya Seramik, yeni koleksiyonlarını ilk kez 28 Eylül- 2 Ekim günleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek olan Cersaie Fuarı’nda sergiliyor.

italya Cersaie’de Nanotech Haberi

italya Cersaie’de Nanotech


Seramiksan, dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie’de Nanotech, Digiart, Soluble Salt, Lappato, Full Lappato ve High Glossy ile üretilen ürünlerini ve üretimine yeni başladığı vitrifiye serisini sergiledi. İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini aldı.  Farklı zevklere yönelik estetik tasarımlar ile benzersiz teknolojileri bir araya getiren Seramiksan’ın ürünleri, uluslararası sektör profesyonellerinden tam not aldı.


Bu yıl 6. kez yenilikçi ürünlerini Cersaie’de sergilediklerini belirten Seramiksan İhracat Müdürü Rıfat Noyan Cersaie Fuarı’na tüm dünyadan 1000 civarında üreticinin katıldığını belirterek; “Cersaie Fuarı, Türk seramik sektörünün geldiği noktayı dünya çapındaki profesyonellere sergilemek için en doğru platform. Fuarda ileri teknoloji ve estetik tasarımları buluşturduğumuz ürünlerimiz...