27 / 04 / 2024

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.



VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi. Yeni eklemelerle daha da zenginleştirilen koleksiyon; birbiriyle uyumlu sayısız renk, desen, malzeme, yüzey ve çözümü, inovatif bir yaklaşımla bir arada sunuyor. VitrA PRO’nun fuardaki serilerinin arasında; doğadan ilham alan malzeme seçenekleriyle PRO Nature, renk çeşitliliği, farklı yüzeyleri, dayanıklı ve kullanışlı yapısı, özel çözümleriyle PRO Technic, kullanım yerine özel çözümler sunan PRO Pool ve PRO Facade yer aldı.


26-30 Eylül 2016 tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenen fuarda VitrA, 2017 koleksiyonundaki yeni serileri de profesyonellerle buluşturdu. Tech-Slate serisi, zengin antrasit ve gri renk tonlarını çarpıcı yüzey dokularıyla birlikte kullanma fırsatı sunan taş dokulu karolardan oluşuyor. Mixcrete, sahil kasabalarındaki evlerin rahatlatıcı, havadar ve neşeli atmosferini yansıtan bir serisi. Meridien ise doğal taşı modern bir dokunuşla yeniden yorumlayarak, soğuk ve sakin renkleriyle, modası geçmeyecek mekanlar yaratıyor.


2003’ten bu yana Cersaie’ye katılan VitrA, en çok tercih edilen bazı karo serilerini de yeni ürünlerle zenginleştirerek fuarda paylaştı. Geçmişin tasarımlarını hatırlatan rölyef deseniyle modern yaşama zamansızlık katan Pera, son yılların popüler İskandinav Nordik ahşabının başarılı bir yorumu olarak dikkat çeken Woodmix, stil sahibi bir dinamizmle modern atmosferler tasarlamaya olanak tanıyan Metro ve doğal taşın pozitif enerjisini ve rahatlatıcı etkisini mekanlara taşıyan British Stone serileri, VitrA’nın 36. salondaki standında yer aldı.


Geri Dön