09 / 05 / 2024

VitrA koleksiyonu

VitrA koleksiyonu

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

Iconic Awards’tan VitrA’ya 3 ödül!

VitrA, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen, disiplinlerarası mimarlık yarışması Iconic Awards'tan 3 ödül birden aldı. Ürünler, Iconic Awards 2014’te ürün kategorisinde ödüle layık görüldü.

Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği!

VitrA; seramiklerin banyo dışında, antreden salona, terastan mutfağa ve balkona kadar evin tüm yaşam alanlarında kullanılabildiğini anlatan yeni reklam filmini, izleyicilerle buluşturdu. Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği...

Kütahya Porselen’in 2015 koleksiyonu ilk kez ZUCHEX’te!

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’nin katılımıyla Kütahya Porselen’in 2015 koleksiyonu ilk kez sunuluyor.Kütahya Porselen’in porselen modasına yön veren 2015 koleksiyonu ilk kez ZUCHEX’te...

Ahşap sevenler için Vitra'dan yeni tasarım!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler için VitrA, ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı sunuyor. Seriler hem zeminde hem de duvarda kullanılabilirliği açısından kolaylık sağlıyor.

VitrA'dan ahşap sevenlere Samba ve Pera!

VitrA, ahşap yüzeylerin zenginliğini evin tüm mekânlarına taşıyor. Ahşabın doğallığını ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA’nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera’ yı tercih ediyor...

Tureks Stone Onyx koleksiyonu ile Antik Yunan ve Roma mimarisini buluşturuyor!

Tureks Stone, kendine has özellikleriyle tarih boyunca birçok medeniyette kendine yer bulmuş olan Onyx taşları mekanlarınıza getiriyor.Tureks Stone Onyx koleksiyonu ile Antik Yunan ve Roma mimarisini buluşturuyor.

Vitra Dream serisi klasik tutkunları içi üretildi!

VitrA Dream serisi küvette yıkanmanın rahatlığını yaşamak isteyenler için tasarlandı.VitrA’nın ayaklı klasik küveti Dream, şık ve yalın tasarımı ile klasik çizgilerden vazgeçemeyenlere hitap ediyor.

Vitra'nın ödüllü karoları evlere taşınıyor!

Tasarımı teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarına değer katan VitrA’nın ödüllü karoları, banyodan evin bütününe ve dış mekanlara kadar her yerde kullanım imkanı sunuyor.Vitra'nın ödüllü karoları evlere taşınıyor.

VitrA Premium, Elite ve Classic ayna modellerini tanıttı!

VitrA’nın, banyoların değişen ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı, yalın ve kullanışlı Premium, Elite ve Classic aynaların dolaplı ve düz alternatifleri, geniş renk ve ölçü seçenekleriyle zarif çözümler sunuyor

Vitra Zentrum ile banyolara işlevsel ve estetik bir dokunuş katıyor!

İşlevselliği ve pratikliğiyle öne çıkan serideki lavabolar, derin iç hazneleri sayesinde su sıçratmıyor ve kullanım alanlarının temiz ve kuru kalmasını sağlıyor. Vitra Zentrum ile banyolara işlevsel ve estetik bir dokunuş katıyor.

Rasch Home Vision koleksiyonu hareketli duvar kağıdı seçenekleri ile dikkat çekiyor!

HannaHome’un Türkiye temsilcisi olduğu Rasch markasının modern ve dijital dünyadan ilham alarak tasarladığı yeni koleksiyonu Home Vision, rengarenk ve hareketli duvar kağıdı seçenekleri ile dikkat çekiyor.

VİKO Artline’ın Novella koleksiyonu mekanlara doğallık katıyor!

Doğal taşlar şimdi VİKO Artline’ın Novella koleksiyonu ile evleri doğallığın zarif dokunuşu ile süslüyor. Novella serisi elektrik anahtarı ve prizler; Himalaya grisi, Guatemala yeşili, Slate grisi ve natürel beyaz taş alternatifleri...

VitrA koleksiyonu Haberi

VitrA koleksiyonu

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi. Yeni eklemelerle daha da zenginleştirilen koleksiyon; birbiriyle uyumlu sayısız renk, desen, malzeme, yüzey ve çözümü, inovatif bir yaklaşımla bir arada sunuyor. VitrA PRO’nun fuardaki serilerinin arasında; doğadan ilham alan malzeme seçenekleriyle PRO Nature, renk çeşitliliği, farklı yüzeyleri, dayanıklı ve kullanışlı yapısı, özel çözümleriyle PRO Technic, kullanım yerine özel çözümler sunan PRO Pool ve PRO Facade yer aldı.


26-30 Eylül 2016 tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenen fuarda VitrA, 2017 koleksiyonundaki yeni serileri de profesyonellerle buluşturdu. Tech-Slate serisi, zengin antrasit ve gri renk tonlarını çarpıcı yüzey dokularıyla birlikte kullanma fırsatı sunan taş dokulu karolardan oluşuyor. Mixcrete, sahil kasabalarındaki...