29 / 04 / 2024

İtalya Floransada çöken caddeyi inşaat mühendisleri mi inceliyor

İtalya Floransada çöken caddeyi inşaat mühendisleri mi inceliyor

İtalya'nın Floransa kentinde içme suyu şebekesinde oluşan çatlak, tarihi kentin merkezinde göçüğe yol açtı. 200 metre uzunluğundaki göçük için inşaat mühendisleri inceleme yapıyor.

Talya Otel ile ilgili izin süreci devam ediyor!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., Antalya'da bulunan Talya Otel'in yeniden yapımı için gerekli izinlerle ilgili sürecin devam ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Altunbüken Holding yoluna Relux Gayrimenkul ile devam edecek!

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding şimdi de 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası olan Relux Gayrimenkul ile devam edecek.

Altunbüken Holdig projeleriyle 1 milyar TL'ye ulaşmayı hedefliyor!

75 yıldır kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldan bu yana taahhüt işleriyle var olduğu inşaat sektöründe kendi markasını yaratarak, markalı konut piyasasına giriş yaptı.

Altunbüken Holding'ten yeni marka: Relux Gayrimenkul!

KIYMETLİ maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek..

Altunbüken Holding, Çemberlitaş'ta butik otel açacak!

Gayrimenkul sektöründe 25 yılı geride bırakan Altunbüken Holding, yeni markası Relux Gayrimenkul adı altında lüks ofis ve rezidans projeleri geliştirecek.

Altunbüken Holding gayrimenkul sektörüne Relux Gayrimenkul ile girdi!

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şirket lüks ve butik gayrimenkul projeleri geliştirecek.

Altunbüken Ümraniye'de ofis, Ataşehir'de rezidans projesine başladı!

Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne Relux markasıyla girdi. Projelerini konseptlere ayıran Relux, Ümraniye’de ofis, Ataşehir’de rezidans projesine başladı.

Palandöken'de 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Palandöken'in H.Avni Ulaş Mahallesi'nde bulunan arsa 2 milyon 699 bin 424 TL'ye ihale edilecek.

Altunbüken Holding'den gayrimenkule lüks giriş!

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. İşte şirketin hedefleri...

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. 2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 iletişim!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 iletişim için 444 3 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede daire teslimlerinin 17 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.

Relux RFF 35 Altunbüken İnşaat Evleri!

Relux RFF 35 Altunbüken İnşaat Evleri projesinde toplam 48 adet daire yer alıyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Ataşehir Finans Merkezi'ne yakın konumda inşa ediliyor.

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 fiyat listesi!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 fiyat listesine göre projedeki daireler 310 bin TL'den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor.

İtalya Floransada çöken caddeyi inşaat mühendisleri mi inceliyor Haberi

İtalya Floransada çöken caddeyi inşaat mühendisleri mi inceliyor

İtalya’nın dünyaca ünlü Floransa kentinin içme suyu şebekesinde oluşan çatlak, tarihi kentin merkezinde göçüğe yol açtı. Gece yarısı meydana gelen olayda, şehri ikiye bölen Arno Nehri kıyısındaki Lungarno Torrigiani Caddesi’nin altından geçen içme suyu şebekesinde oluşan çatlak, caddenin 200 metrelik bölümünde göçüğe neden oldu. Kentin simgesi olan tarihi Vecchio Köprüsü yakınlarındaki Uffizi Galerisi’nin karşısında yer alan caddedeki göçük sebebiyle park halindeki 20 kadar araç su altında kaldı. İtfaiye ile sivil savunma ekipleri, sabah göçük bölgesini ulaşıma  kapatarak önce suyu tahliye etti. Göçükteki araçları kurtarılmaya çalışılırken jeolog ve inşaat mühendislerinin incelemeleri sürüyor.


Vatan




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İtalya'nın Floransa kentinde yaşayanlar dün sabah çok ilginç bir manzarayla karşı karşıya kaldılar.


Arno nehri kenarında meydana gelen olayda çöken yol onlarca aracı yuttu.


200...