06 / 05 / 2024

İtalya kale

İtalya kale

Kamu borcunu azaltmanın ve ek gelir sağlamanın yollarını arayan İtalya, aralarında Osmanlı istilalarına karşı yapılan bir kalenin de bulunduğu çok sayıda kamu mülkünü internette açık artırmayla satışa çıkardı.

Kale Grubu İtalya'dan çıkıyor!

Sektörünün ilk İtalya yatırımını yapan Kale Grubu için tüm bu stratejiler planların gerisinde kalmış ve Kale Grubu bu tesisleri kapatmayı gündemine almış.

Ronaldo'nun İtalya'daki kale gibi korunaklı ikiz villası!

Cristiano Ronaldo, İtalya’da kale gibi korunaklı ikiz villa satın aldı. Birbirine bağlı iki villanın İki girişi, iki bahçesi, havuzu ve spor salonu bulunuyor.

Kale’ye A Design Award 2015 tasarım ödülü!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

Kale Seramik'in Crate serisi A Design Award 2015 tasarım ödülü aldı!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

Kale Grubu Çanakkale'ye 100 milyon dolarlık yatırım yaptı!

ÇANAKKALE’nin Çan ilçesinde 1957 yılında genç bir sanayici, İbrahim Bodur tarafından kuruldu Kale Grubu... Bugün Çan’dan İtalya’ya 17 fabrikada üretim yapan, 5 bin çalışanıyla global bir sanayii grubu.

Kale’ye A’ Design Award’dan 2 tasarım ödülü!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’ Design Award’da, 2 ayrı serisiyle ödüle layık görüldü...

Kale Grubu 8 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Kale Grubu; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olarak büyümeye devam ediyor...

Kale Grubu 8 Nisan'da basın toplantısı düzenliyor!

Kale Grubu; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olarak büyümeye devam ediyor.

Seramiğin ‘Kale’sinde Piri Reis rüzgarı esiyor!

2011’de İtalya’nın seramik devlerinden Fincuoghi’yi alarak Avrupa’ya ihracatını yüzde 25 artıran Kale Grubu, bu kez sanat için İtalya’da. Şirket, 12 seramik sanatçısıyla Roma’da Piri Reis sergisine imza attı....

Kale Kilit, 60. yılını yeni ürün teknolojileriyle kutluyor!

Türkiye’de her 3 evden 1’inin tercihi olan Kale Kilit 2014 yılında üretimini yüzde 20 artıracak. Kale Kilit aralarında İtalya, Çin, Burkina Faso ve Kolombiya’nın olduğunu 100’den fazla ülkeye de ihracat yapıyor.

Kale Grubu Cersaie Fuarı’nda yeni seramik koleksiyonlarını sergiledi!

Türkiye seramik sektörünün lideri Kale Grubu, İtalya ’nın Bologna kentinde 23-27 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenen Cersaie ’de, en yeni seramik koleksiyonları ile banyo tasarımlarını sergiledi.

Kale Grubu İtalya’da showroom açtı!

Türk seramik sektörünün lider kuruluşu Kale Grubu, fabrika ve marka yatırımlarının bulunduğu İtalya’nın seramik üssü Sassuolo’da, konseptini yenileyip ürün çeşitliliğini artırdığı showroom’u ile atağa kalktı...

Kale Grubu İran, Suudi Arabistan ve Irak'ta satın almayla ilgileniyor!

Küresel kriz öncesinde İtalya seramik sektörünün 10'uncu büyük oyuncusu Fincuoghi'yi satın alan Kale Grubu, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler'de inorganik büyümek için şirket satın almalarıyla yakından ilgilenmeye başladı...

İtalya kale Haberi

İtalya kale

İtalyan Ansa ajansının haberine göre, geçen cuma günü başlayan satış işlemleri 6 Mayıs’a kadar sürecek.


Kamuya ait gayrimenkullerle ilgilenen devlet kurumu Demanio ajansı tarafından yürütülen açık artırmada on milyonlarca euro gelir elde edilmesi bekleniyor.


Satışa çıkarılan kamu mülkleri arasında, Gradisca d’Isonzo’da 15'inci yüzyılda Osmanlılara karşı yaptırılan bir kale, Venedik lagünündeki Poveglia adası ve 17'nci yüzyıldan kalma bir manastır da yer alıyor. Toplamda yaklaşık 150 'irili ufaklı' gayrimenkulün bu yolla satılması planlanıyor.


Eylül ayında da, aralarında kaleler, deniz fenerleri ve köylerin da bulunduğu 208 yeni mülkün daha satışa çıkarılması bekleniyor.


Demanio ajansının direktörü Paolo Maranca, “Bu satış projesiyle sadece gelir elde etmeyi değil aynı zamanda bu bölgeleri kalkındırmayı da amaçlıyoruz” dedi. Satışın, dünyanın her yerinden alıcılara açık olduğu belirtildi.


Ajans, 2001’den bu yana devlete ait...