27 / 07 / 2024

italya siena

italya siena

İtalya'nın Siena şehri yakınlarında 12. yüzyıldan kalma bir şato açık artırmayla satışa sunuldu. İki papanın oturduğu tarihi evin fiyatı ise 30 milyon dolar. Fiyata yeşillikleri içinde 6 bin dönüş arazi ile üzerindeki çiftlik, üzüm bağları ve çiftlik evle

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

Tülin Şahin'den kızı Siena’ya 50 bin liralık oda!

Ünlü model Tülin Şahin, kızı Siena Leyla’nın odası ve kıyafetleri için 40 bin TL harcadı.

Siena Garden Ulukent lansman fiyatları!

Siena Garden Ulukent lansman fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Proje İzmir Menemen Ulukent bölgesinde yükseliyor...

Ulukent Siena Garden fiyat listesi!

Ulukent Siena Garden fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. İzmir Ulukent'te yer alan Siena Garden projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri sunuluyor...

Siena Garden Ulukent lansman fiyatları 2017!

EKY - Bayram Kılıçoğlu tarafından inşa edilen Siena Garden Ulukent projesinde 105 daire bulunuyor. Siena Garden Ulukent lansman fiyatları 280 bin TL'den başlıyor..

Siena Garden Ulukent nerede?

Toplam 105 adet daireden oluşan Ulukent Siena Garden projesi EKY ve Bayram Kılıçoğlu ortaklığında hayata geçiriliyor.   Peki Siena Garden Ulukent nerede?

Ulukent Siena Garden fiyat listesi!

Ulukent Siena Garden fiyat listesi minimum 280 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Siena Garden projesi İzmir Menemen Ulukent'te yükseliyor...

Siena Garden Ulukent fiyatları 280 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

EKY ve Bayram Kılıçoğlu ortaklığında hayata geçirilen İzmir Siena Garden Ulukent projesi toplam 105 adet daireden meydana geliyor. Siena Garden Ulukent fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Orka Holding, İtalya’da 9 günde 9 mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma hedefine emin adımlarla yaklaşıyor.

İtalya Napoli 18 milyon Euro'ya dönüşecek!

İtalya'nın en azılı mafya örgütlenmelerinden Camorra'nın iç işleyişine ışık tutan Gomorra filmi ve dizisinin ana mekanlarından olan Napoli'nin Scampia mahallesindeki "yelkenli" binalar tarihe karışıyor.

İtalya depremi, kaliteli malzeme önemini bir kez daha gösterdi!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 24 Ağustos gecesi İtalya’nın Perugia kentinin güneyinde meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı İtalya'daki evlerini dekore ediyorlar!

Caner Erkin’le oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı’nın aşkı evlilik yolunda hızla ilerliyor. Araya giren mesafeler nedeniyle ilişkiyi yürütemeyecekleri iddia edilirken evlilik kararı alan çiftten güzel oyuncu, şimdilerde Milano’nun Cihangir’i olarak sayılan Brera semtindeki evlerini dekore ediyor.

Global Liman'dan İtalya atılımı!

Global Yatırım Holding, iştiraki Global Liman, İtalya'da bulunan Brindisi, Catani ve Ravenna limanlarını işleten şirketlerle, hisse alımı için görüşmelere başladı.

italya siena Haberi

italya siena
İtalya'nın Siena şehri yakınlarında 12. yüzyıldan kalma bir şato açık artırmayla satışa sunuldu. İki papanın oturduğu tarihi evin fiyatı ise 30 milyon dolar. Fiyata yeşillikleri içinde 6 bin dönüş arazi ile üzerindeki çiftlik, üzüm bağları ve çiftlik evleri de dahil.


Sadece kalede 10 olmak üzere tüm binalarda 100'den fazla yatak odası bulunuyor. Yaklaşık 900 yıllık şatodaki şömine ve tavanlar da orijinal haliyle...