27 / 04 / 2024

Siena Garden Ulukent lansman fiyatları!

Siena Garden Ulukent lansman fiyatları!

Firma: EKY - Bayram Kılıçoğlu

Proje: Siena Garden Ulukent

Siena Garden Ulukent lansman fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Proje İzmir Menemen Ulukent bölgesinde yükseliyor...



Üç blokta toplam 105 adet konuttan oluşan  Siena Garden Ulukent  projesi, 7'şer katlı bloklardan oluşuyor. İzmir Menemen Ulukent'te yer alan projede banka kredisi kullanılabiliyor. 

EKY - Bayram Kılıçoğlu imzası taşıyan Siena Garden Ulukent projesinde teslimler 2019 yılı Haziran ayında yapılacak. 4 tipte 2+1 ve 4 tipte 3+1 olmak üzere 8 farklı tip konut seçenekleri sunulan projede daire büyüklükleri 103 metrekare ile 154 metrekare arasında değişim gösteriyor. 
 
Siena Garden Ulukent lansman fiyatları!

Lansman döneminde olan Siena Garden Ulukent projesinde 2+1 daire fiyatları 280 bin TL ile 360 bin TL arasında değişiyor. 3+1 daireler ise 395  bin TL ile 460 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.
 
Siena Garden Ulukent'te daire başına 1 araçlık otopark, bisiklet otoparkı, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, geniş peyzaj ve dinlenme alanları, zemin katta havuz manzaralı spor salonu, havuz başında kafeterya, oyun salonu, çok amaçlı toplantı odası, çocuk oyun odası ve fitness alanı bulunuyor.
 
Projede aynı zamanda merkezi uydu yayını, 24 saat güvenlik ve kameralı güvenlik sistemi, görevli dairesi, elektrikli araç şarj istasyonu, yangın ihbar sistemi ve görüntülü interkom sistemi gibi hizmetler de sunuluyor.
 

Satış ofisi: 7403 Sok. No 1 İstiklal Mahallesi Menemen/İzmir 

Tel:  0 530 720 56 38
Web: http://sienagarden.com.tr/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön