16 / 05 / 2024

italya venedik adası

italya venedik adası

Borç krizinin etkisi altındaki ülkelerden İtalya, aralarında bir kale ve bir Venedik adasının da bulunduğu 50 ‘tarihi’ gayrimenkulü satışa çıkardı. 50 gayrimenkulün satışından yaklaşık 500 milyon euro gelir bekleniyor...

İtalya’da tutuklu mafya babası devlete 70 milyon euro değerindeki adasını hediye etmeyi teklif etti!

İtalya’nın en güçlü mafya örgütlerinden biri olan Camorra’nın önemli isimleri arasındaki Raffaele Imperiale’nin tutuklanmasından sonra devletle anlaşma yoluna gitmek istediği ve bu nedenle Dubai açıklarındaki adasını devlete bağışlamayı teklif ettiği öğrenildi.

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki evler 1 dolara satılıyor!

İtalyan hükümeti, düşen nüfusu artırmak amacı ile Sicilya Adası'ndaki evleri 1 dolardan satışa çıkardı.

İtalya Sardunya Adası'ndaki tarihi taş evler 1 euro bedelle satışta!

Nüfusun gitgide azalması ile hayalet kent olma yolunda giden Ollolai'de yüzlerce yıllık tarihi evler 1 euro bedelle, 3 yıl içerisinde onarılması şartıyla satışa çıkarıldı. 

Venedik Buruno renkli evleriyle ilgi çekiyor!

İtalya'nın doğası, mimarisi ve sanat eserleriyle ünlü Venedik şehrinin 118 adasından biri olan Burono, farklı renklere boyalı evleriyle turistlerin ilgisini çekiyor.

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.

Permak Grubu'nun Venedik'teki oteli Nisan'da açılıyor!

Türk Permak Grubu, Venedik'in en prestijli adası San Clemente'yi, üzerindeki oteli ile birlikte 150 milyon Euro'ya satın almış, otelin işletmesini de dünyaca ünlü St. Regis'e emanet etmişti..

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Poveglia Adası için yapılan ihalede verilen en yüksek teklif 513 bin euro!

Kriz yüzünden birçok mülkünü satışa çıkaran İtalya Poveglia Adası'nı da satıyor. Venedik'teki Poveglia Adası için yapılan ihalede sadece iki kurum yarışacak ve en yüksek rakam da 513 bin euro olarak belirlendi.

Venedikliler Poveglia Adası'nın satılmasına karşı çıkıyor!

Ekonomik darboğazdaki İtalyan hükümeti, Venedik Gölü denilen bölgedeki Poveglia Adası'nı satmak istiyor. Ancak Venedikliler adanın hayaletli olduğunu söyleyerek karşı çıkıyor. Venedikliler, "Ada satılmasın" diye Facebook'ta kampanya yürütüyor...

Selim Uyar 150 milyon euroya Venedik'te ada aldı!

Venedik Lagünü'ndeki en değerli gayrimenkullerden olan San Clemente Adası'nı ve üzerindeki resort oteli 150 milyon euroya alan Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, diğer Türk yatırımcılar da davet etti...

İtalya krizden dolayı Venedik açıklarında bir adayı satılığa çıkarıyor!

İflasın eşiğinde dolaşan İtalya, AB'nin kurtarma paketinin sıkı kurallarını yerine getirebilmek için 50 kale ve şatonun yanısıra Venedik açıklarındaki bir adayı satılığa çıkarıyor. Yapıların, 500 milyon avro getirmesi bekleniyor..

İtalya 50 tarihi gayrimenkulu satışa çıkardı!

Borç krizinin etkisi altındaki ülkelerden İtalya, aralarında bir kale ve bir Venedik adasının da bulunduğu 50 ‘tarihi’ gayrimenkulü satışa çıkardı. 50 gayrimenkulün satışından yaklaşık 500 milyon euro gelir bekleniyor...

Permak İtalya'daki lüks adayı satın aldı!

Türk şirketi Permak Grubu İtalya'nın Venedik bölgesinde bulunan 62 bin metrekare büyüklüğündeki San Clemente Adası'nı ve adanın içinde bulunan 5 yıldızlı lüks San Clemente Palace Resort oteli satın aldı..

italya venedik adası Haberi

italya venedik adası

İtalya Ekonomi Bakanı Fabrizio Saccomanni, 50 gayrimenkulün satışından yaklaşık 500 milyon euro gelir elde etmeyi umduklarını açıkladı. Satılacak tarihi binaların yatırımcılar tarafından butik otel, restoran ve müzeye çevrilerek hem istihdam yaratılması, hem de vergi geliri elde edilmesi bekleniyor.

Corriere della Sera gazetesinin haberine göre, satışa sunulacak tarihi binalar arasında Roma’ya 100 kilometre mesafedeki Viterbo köyündeki Orsini Kalesi de var.


Papa için yapıldı

1270 yılı civarında Papa 3. Nikolas için yapılan kale 15 milyon euro’dan satışa çıkarıldı. Halk tarafından perili olduğuna inanılan kale, 1989 yılına kadar hapishane olarak kullanıldı.

Kale şu anda sanat galerisi olarak hizmet veriyor. Bir diğer satılık gayrimenkül ise Venedik’te, Murano’nun kuzeydoğusundaki Palude’deki San Giacomo adası. 11. yüzyılda keşişler tarafından iskana açılan ada, 1800’lü yıllarda askeri üsse çevrildi. 1961 yılında ise...