12 / 05 / 2024

İtalyada bir dolara ev

İtalyada bir dolara ev

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen bölgelerden biri olan İtalya'nın güneyinde yer alan  Calabria bölgesinde bulunan ve koronavirüs vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara satılıyor. 

Bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka 7,9 milyon dolara satıldı!

Uzanlar’ın bankası Adabank, sonunda yeni sahibine kavuşuyor. 14 kez ihaleye çıkan, bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka, Ahlatçı Grubu’na 7.9 milyon dolara satıldı. BDDK bu satışı onayladı.

Dolara yatırım yapmayı düşünen bile varsa hemen buraya bakmalı! Seçimden sonra öyle bir rakam gelecek ki!

Son iki yılda yaşanan ekonomik kriz, dolar kurunun tarihi rekor seviyelere ulaşmasına yol açtı. Dolara endeksli birçok ürün ve hizmette önemli ölçüde zam gerçekleşti. Birikimleri olan ve döviz yatırımı yapmayı düşünenler için 'ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi' sonrasında doların büyük bir sıçrama

Dolar kurunda bir ilk yaşanıyor! Dolara yatırım yapanlar dikkat!

Doları olan ya da dolara yatırım yapacak olanlar için önemli bir haber geldi. İşte detaylar!

Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Fed tarafından yayımlanan geçtiğimiz senenin Ekim - Aralık dönemine ilişkin ABD'nin Finansal Hesapları raporuna göre Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Piyasa Kahini İslam Memiş dolara müdahale edilecek dedi! Net tarihi resmen açıkladı! Sağlam bir tokat geliyor...

Dolara müdahale edilecek diyen piyasa Kahini İslam Memiş ''dolara sağlam bir tokat geliyor'' diyerek net tarihi açıkladı.

Sofia Vergara ve Joe Manganiello 26 milyon dolara lüks malikane aldı!

Şov dünyasının ünlü isimlerinden Sofia Vergara ve Joe Manganiello, Beverly Park bölgesinde 26 milyon dolara bir malikane satın aldı. Malikane yaklaşık 1560 metrekare araziye sahip.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Serdar Bilgili  '530 Broadway' binasını 386 milyon dolara satın aldı!

İş insanı Serdar Bilgili ile ABD'li ortağı Michael Shvo yatırımlarına devam ediyor. Bir yılda yaklaşık 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Serdar Bilgili ile Michael Shvo, mart ayında Jeff Sutton ve Joe Sitt'in sahibi olduğu '530 Broadway' adlı binayı 386 milyon dolara satın aldılar...

Mindy Kaling, Frank Sinatra'nın evini 9,55 milyon dolara aldı!

oyuncu, yapımcı, yazar ve yönetmen olan Mindy Kaling, bir zamanlar sinemanın ve müzik dünyasının efsanesi Frank Sinatra'nın Malibu'da yer alan evini 9,55 milyon dolara satın aldı...

Jeff Bezos, Kaliforniya'da 165 milyon dolara konak satın aldı!

Dünyanın en büyük alışveriş sitesinden olan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Kaliforniya Beverly Hills'te 165 milyon dolara yeni bir konak satın aldı. Bezos, tüm zamanların en pahalı ev satış rekorunu kırdı.

ICBC, Levent Tower’ı 560 milyon dolara aldı!

Türkiye'ye ilk yatırım yapan Çinli banka olan ICBC,Metal Yapı’nın Levent’te inşa ettiği Levent Tower'ı satın almak için pazarlık yapan kuruluş, sonunda el sıkıştı. ICBC, Metal Yapı’ya 560 milyon dolara yakın bir bedel ödeyecek.

Florida’dan villa diye bir avuç toprak aldı!

Florida’da yaşayan Kerville Holness, 177 bin dolar değerindeki bir villayı 9 bin 100 dolara satın aldığını sandı. Eve gittiğinde ise hayatının şokunu yaşadı.

İtalyada bir dolara ev Haberi

İtalyada bir dolara ev

İtalya, tüm dünyayı etkisi altına alan koranavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında geliyor. Milliyet Gazetesi'nde İhsan Dindar'ın haberine göre; salgın nedeniyle turizm gelirinde kayıp yaşayan İtalya'da teşvik için yeni tanıtım kampanyaları başladı. 

Azalan nüfusu artırmak için çalışma yapan İtalya özellikle de ülkenin güneyinde azalan nüfusu arttırmaya yönelik teşvikleriyle dikkat çekiyor. Sicilya adası ve Calabria bölgesi gibi ülkenin güneyindeki yerler uzun süredir nüfusun azalması sorunuyla karşı karşıya.

Boşalan kasabalar ve köyler, harabeye dönen evlerin yeniden ayağa kaldırılması için bölgedeki yerel yönetimler de uzun yıllardır mesai harcıyor. 

Bu bağlamda azalan kasaba nüfusunu arttırmaya yönelik adımlar atmaya başlayan yerlerden biri de Cinquefrondi. İtalya'nın güneyindeki Calabria bölgesinde yer alan turistik Cinquefrondi kasabası aynı zamanda ülkede aktif corona virüs vakasının bulunmadığı yerlerden biri oldu. Corona virüs...