06 / 05 / 2024

italyan modacı Gianni Versace

italyan modacı Gianni Versace

Havuzu altın kaplama mozaiklerle süslü 10 odalı malikaneye 125 milyon dolar fiyat biçilmişti. Beckham çifti, İtalyan modacının malikanesi için 62 milyon doları gözden çıkardı. Açık artırma 17 Eylül'de..

Modacı Atıl Kutoğlu dekorasyonla buluştu!

Gayrimenkul sektöründeki büyümeye paralel artan eve yönelik harcamalar modacı Atıl Kutoğlu’nu dekorasyonla buluşturdu. Kutoğlu’nun ilk projesi Viyana’daki Hotel Altstadt’ın 6 süitinin tasarımı oldu.

Ankara'da Bilkent Tepe Home mağaza açıldı!

Bilkent Tepe Home mağaza açılışı Ankara'nın ünlü simaları eşliğinde gerçekleşti. Modacı Deniz Berdan davete eşlik etti

Türk mobilyası İtalyan ağırlığını kıracak!

MOSDER Başkanı Doğan: "Mobilyada ihracat hedefinin yüzde 25'ini fuarlar sağlıyor. Fiyatta Çin, tasarımda İtalyan ağırlığını kırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

VİKO, yeni ürünüyle yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Raşit Bağzıbağlı gayrimenkul patronlarının giyim stillerini inceledi!

Türkiye'nin en genç haute-couture modacısı Raşit Bağzıbağlı'nın ünü çoktan Türkiye sınırlarını aştı. Kıbrıslı Bağzıbağlı Ailesi'nin son kuşak temsilcisi olan Raşit Bağzıbağlı, kendi markası ‘Rashid'le dünya yıldızlarını bile kendine hayran bırakıyor.

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

1948 yılında İtalyan sefareti binası tütün deposu olacak!

1948 yılında İstanbul Belediyesi tarafından Konservatuvar binası olarak kullanılması düşünülen, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan, Maçka'daki eski İtalyan sefareti binası Tekel İdaresi'ne devredilerek tütün deposu olarak kullanılacakmış.

İtalyan Isvea Gürcistan'da mağaza açtı!

ISVEA; yeni açtığı satış noktalarıyla gerek yurt içi gerek yurt dışındaki büyümesine devam ediyor. ISVEA, Gürcistan’ın en gözde şehirleri arasında yer alan Tiflis’te açtığı yeni satış noktasıyla yurt dışı atağını sürdürüyor.

1942 yılında İtalyan sefarethane binası ve arazisi satılacak!

1942 yılında Emlak ve Eytam Bankası, Maçka'da bulunan İtalyan sefarethane binasını ve 15 bin 342 metrekarelik arazisini satılığa çıkarmış. Kapalı zarf usulüyle satılacak gayrimenkule 1 milyon 199 bin lira değer biçilmiş.

1938 yılında İtalyan Sefarethanesi satın alınacak!

1938 yılında İstanbul Belediyesi, Maçka'daki İtalyan Sefarethane binasını sergi binası yapmak üzere satın alacakmış. İnşası tamamlanmamış bir vaziyette bulunan binanın kıymeti 150 bin lira olarak tahmin edilmiş.

Mimari tasarımlar hakkında merak edilenler!

Birçok sosyal tesis, konferans, sinema ve spor salonları gibi mekanların tasarımı ve restorasyon çalışmalarını gerçekleştiren Mimar Leyla Yücel: ’’Biz inşaatın modacısı değiliz. Karalama yapan bir ressam da değiliz.'' dedi.

Doğuş, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor!

Doğuş grubu, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor. Ünlü restoran Ortaköy’de Zuma’nın yerine açılacak. Zuma’nın yeni mekânı İstinyePark’taki Borsa’nın yeri olacak

İtalyan ISVEA'yı Hintli inşaatçılara tanıtıldı!

ISVEA, Hindistan İnşaat ve Gayrimenkul Federasyonu (CREDAI) tarafından düzenlenen organizasyonda Hindistan’ın önde gelen inşaat ve gayrimenkul şirketlerinden 750 iş adamıyla İstanbul’da bir araya geldi.

italyan modacı Gianni Versace Haberi

italyan modacı Gianni Versace


İngiliz Daily Mirror'ın haberine göre ABD'ye taşınmayı düşünen İngiliz Beckham çifti, İtalyan modacının malikanesi için 62 milyon doları gözden çıkardı. ABD, Miami kentinde bulunan görkemli konak, Versace ailesi tarafından Gianni Versace'nin suikastinden sonra elden çıkarıldı. Ardından otel haline getirilen saray yavrusu, iflas edince banka haczetti ve açık arttırma ile satışı gerçekleşecek. 


2003 yılında 32 milyon dolara restore edilen malikane geçen yıl 125 milyon dolara satışa çıkarmış ancak alıcı bulunamamıştı. Daha sonra fiyat 100 milyon dolara, ardından da 75 milyon dolara indirilmesine rağmen malikaneye yine alıcı çıkmadı. Versace malikanesi şimdi 17 Eylül'de 25 milyon dolardan başlatılacak bir açık arttırma ile sahibini bulacak. Malikanede 10 yatak odası, 11 banyo var. 17 metrelik havuzun içinde 24 ayar altın kaplama mozaikler...