29 / 04 / 2024

itfaiye esenyurt yangın

itfaiye esenyurt yangın

Esenyurt’ta yüksek katlı bir binanın asansöründe meydana gelen yangına itfaiye ekipleri anında müdahale ederek söndürdü. Binada mahsur kalan 125 kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

İzmit'te trafo yangını!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bosna Sokak’ta bulunan bir elektrik trafosunda yangın çıktı. Büyük panik yaşayan mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

İzmir'de kimya fabrikasında yangın çıktı!

İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Binalara yangın güvenlik raporunu itfaiye vermeyecek mi?

Bir yapının inşaat çalışmaları bittikten sonra, iskan ve işletme ruhsatı alınması için yangın güvenlik raporu alınması gerekiyor. Peki, binalara yangın güvenlik raporunu itfaiye veremeyecek mi?

İzmir Bayraklı'da yangın çıktı!

Yeni Asır-Sabah Baskı Tesisleri ile benzinlik yakınındaki binada çıkan yangın büyük paniğe yol açtı. Büyükşehir'in 2 itfaiye aracından birinin hortumu delindi, birinin suyu bitti. Yangın Manisa'dan yetişen ekiplerin desteğiyle 2.5 saatte söndürüldü

İstanbul Tuzla'da fabrika yangını!

Tuzla ilçesindeki bir boya fabrikasında patlamanın ardından çıkan yangın hasara yol açtı.Patlamanın ardından fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi...

İzmir Bayraklı'da AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı...

İzmir'deki AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı.

Bayrampaşa'da korkutan yangın!

Bir binanın avize deposu olarak kullanılan 3. katında akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm depoyu sardı. Mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı...

Aydın'da makilik alanda yangın çıktı!

Aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor.

İzmir'de terk edilmiş evde yangın çıktı!

İzmir Kazımdirik Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayı bekleyen binanın bodrum katında henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. itfaiye ekiplerince yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı...

Fatih'te bir işyerinde yangın çıktı!

Fatih'te bir işyerinde yangın çıktı. Fatih'te bir işyerinde çıkan yangında, bir kişi yanarak hayatını kaybetti.Yangını söndüren itfaiye ekipleri, işyerinde yaptıkları incelemede bir erkek cesedine rastladı.

Fatih'te iki katlı ahşap binada yangın çıktı!

Cibali Mahallesi Üsküplü Caddesi Bostan Hamamı Sokak üzerinde bulunan iki katlı ahşap binanın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi...

itfaiye esenyurt yangın Haberi

itfaiye esenyurt yangın

Esenyurt’ta Güzelyurt Mahallesi, Hürriyet Caddesi’nde bulunan 15 katlı binanın asansör boşluğunda bulunan elektrik şaftında yangın meydana geldi. Saat 10.41’de yapılan ihbar üzerine saat 10.48’te ekipler yangın yerine ulaştı. Yakuplu, Beylikdüzü, Avcılar ve Bakırköy İtfaiye Grupları 8 araç ve 28 personel ile yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.


Yangının 15 katlı binanın asansör boşluğunda meydana gelmesinden dolayı merpenleri ve koridorları duman kapladı. Oluşan yoğun duman nedeniyle 125 kişi evlerinden çıkamayarak üst katlarında mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri 52 metrelik merpen ile mahsur kalanların tamamını tahliye etti. Ekiplerin binada duman tahliye çalışmaları devam ediyor.


İstanbul Büyükşehir...