07 / 05 / 2024

İTO binası arazisi ihalesi

İTO binası arazisi ihalesi

İSTANBUL Ticaret Odası'nın Eminönü'ndeki merkez binasının hemen yanında yer alan büyük arazi ihaleye çıkıyor. Mülkiyeti TOBB ve İTO'ya ait araziye otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi yapılması planlanıyor.

Eski İTO binası 90 santimetre yatınca yıkım başladı! Sıfırdan yapılacak!

İTO'nun eski merkez binası 42 milyon liralık harcamayla “sıfırdan” inşa edilecek. İTO yönetimi tarafından istenen uzman raporunda binanın 90 cm yattığı belirtildi.

Nazilli Polis Meslek Yüksekokulu'nun yıkılan binasının arazisi TBMM'de!

Nazilli Polis Meslek Yüksekokulu'nun yıkılan binasının arazisinin kullanım şekli meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilecik'te 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arazisi!

Bilecik İcra Dairesi Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçe, Cumhuriyet Mahallesi 711 ada, 5 parselde yer alan fabrika binası ve arazisini 9 milyon 485 bin TL'ye icradan satıyor...

Uzel'in fabrika binası ve arazisi 223.7 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'da bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın arazisi ve binasının satış ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık aldı.

Uzel'in fabrika binası ve arazisi yeniden satışta!

Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina, arazisi ile makine ve teçhizatları açık artırma usulü ile yeniden satışa çıkarıldı. 15 Nisan 2019 günü gerçekleşecek ihalede satış bedeli 446 milyon 139 bin TL'ye olarak belirlendi.

AOÇ'deki ABD Elçiliği binasının inşaatı hızlandı!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi üzerinde yapımına başlanan yeni ABD Büyükelçiliği binasının inşaatı hızlandı. 88 milyon dolara satılan arazide çelik bloklar yükseliyor.

Uzel'in arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina ve arazisi bugün satılıyor. 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan taşınmazların bedeli 446 milyon 139 bin 553 lira olarak belirlendi.

Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satılıyor!

Bir dönem, yüzde 45’lik pazar payı ile Türkiye’nin en büyük traktör üreticisi olan Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satışa çıkarılıyor.

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyon TL'ye icradan satışta!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketleri arasında yer alan Uzel Makine’nin Topçular'da bulunan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. 

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyona icradan satılacak!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketlerinden biri olan Uzel Makine’nin Bayrampaşa'da yer alan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası yeniden icradan satışa çıkarıldı...

İTO'nun Taşhan binası ne olacak?

İTO'nun hizmet binası olarak kullanılan Taşhan bina uzun yıllar Türk Ticaret Bankası'na (Türkbank) aitti. 2010'da TMSF'den ihaleyle satın alındı. İTO bu binayı bir süre önce boşaltmıştı. Peki, İTO'nun Taşhan binası ne olacak?

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği Binası açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği binasının Eylül ayı içerisinde açılacağını belirtti.

NAKO arazisi hak sahipleri bugün basın açıklaması yapacak!

Parsel anlaşmazlığı yaşanan NAKO arazisi hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yapacak.

İTO binası arazisi ihalesi Haberi

İTO binası arazisi ihalesi

Projeler yap işlet devret modeli ile gerçekleştirilecek ve son teklif verme tarihi ise 13 Nisan olacak. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul'a önemli bir proje katmak için yola çıktıklarım söyledi. 

Yapılacak proje ile görüntü kirliliğinin de ortadan kalkacağım vurgulayan Çağlar, "Firmalardan alacağımız tekliflere göre bir değerlendirme yapacağız" dedi. Bu arada, ihale ilanında "İhale makamı, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ihaleyi feshetmekte, ertelemekte, dilediğine vermekte, ihale konusu işin niteliği ve kapsamında dilediği değişikliği yapmakta serbesttir" ibaresinin yer alması dikkat...