02 / 05 / 2024

İTO emlak üyeleri

İTO emlak üyeleri

İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde 21 numaralı Emlak Müşavirleri Meslek Komitesinde asil ve yedek üyeler belirlendi ve açıklandı. 

Emlak Konut GYO'nun yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda; yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti. 

Gayrimenkul yatırımında Celsus ile buy to let fırsatı!

Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul pazarının yıldızlaşan Celsus projesi, şu sıralar kiralanmak üzere satın alınan emlak fırsatı üzerine kurgulanıyor. "Buy to let” sisteminin altın çocuğu olan proje döviz bazında garantili kira getirisi avantajı sağlıyor.

Engin Taşdemir: Belediye başkanları emlakçılık yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyeleri basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan CHP Meclis üyesi Engin Taşdemir, “Belediye yetkililerinin tek görevi sadece arsa satmak mı. Kendilerine emlakçılığı meslek edindiler” diye konuştu.

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

Eskişehir'de seyyar emlakçıların peşine düşecekler!

Eskişehir Emlakçılar Dayanışma Derneği üyeleri, yaptıkları toplantının ardından seyyar emlakçıların peşine düşeceklerini bildirdiler. 

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyeleri ve görevleri!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu son halini aldı. Genel Müdür Murat Kurum'un bakan olması sonrasında yeni genel müdür Ertan Keleş oldu...

Emlak Konut'un başkanı yine Ertan Yetim oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı yine Ertan Yetim oldu. İşte diğer komite üyeleri..

Emlak Konut 2018 kampanyası!

Emlak Konut 2018 kampanyası başladı. Mart ayına devam edecek olan Emlak Konut 84 ay 0 sıfır kampanyasına GYODER, KONUTDER üyeleri de dahil oldu. İşte detaylar...

İTO'dan emlak vergisi artışına tepki!

İstanbul Beşiktaş'taki fahiş emlak vergisi artışlarına İTO'dan tepki geldi. İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaeli'de emlakçılara özel sağlık indirimi!

Kocaeli Konak Hastaneleri İzmit, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yaptığı anlaşmayla odanın üyeleri ve birinci derece yakınları Konak Hastaneleri İzmit, Konak Hastaneleri Gebze'den özel sağlık indirimden yararlanabilecek.

Tapu dairelerinde yeni dönem: Banka çilesine son!

İTO Emlak Müşavirleri Meslek Komitesi’nin girişimleriyle tapu harçları ve döner sermaye bedelleri kısa bir süre önce bazı pilot bölgelerde ATM’lerden para yatırarak ödenebilir hale getirilmişti. Oda’nın önderliğinde başlatılan bu uygulama tüm bölgelere yayıldı

Gaziantepli emlakçılar imara açılan bölgeleri gezdi!

Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mehmet Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde, yol açma ve alt yapı çalışmalarını inceledi.

Dev İstanbul maketi Emlak Fuarı’nda sergileniyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü konut ve işyeri projeleri, CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıkarıldı. Fuarın ziyaretçilerine sürprizi ise İTO’nun yaptırdığı ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ oldu.

İTO emlak üyeleri Haberi

İTO emlak üyeleri

4 yıl boyunca görev yapacak komitede Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, IB Ege Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bozan, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Piramit Gayrimenkul’den Resul Dizeci meclis üyesi olarak seçildi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 9 Nisan’da gerçekleşen İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde, yaklaşık 8 bin üyelisi bulunan, 21 numaralı Emlak Müşavirleri Meslek Komitesinde asil ve yedek üyeler açıklandı.

Üç ayrı listenin yarıştığı seçimleri, 291 oy alan ve turuncu listede yer alan yerel sektör temsilcileri kazandı. 4 yıl boyunca görev yapacak komitede Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, IB Ege Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bozan, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Piramit Gayrimenkul’den Resul Dizeci meclis üyesi olarak seçildi. Komitede yer alan...