05 / 05 / 2024

ittifak holding şirketler

ittifak holding şirketler

Ekonomist dergisinin her yıl düzenlediği "Anadolu'nun En Büyük Şirketleri Listesi"ne İttifak Holding'ten 3 şirket girdi. Tahir Atila, Anadolu'nun en önemli kurumsal yapılarından biri olduklarını belirtti...

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Sabancı Holding'den dev satış

Sabancı Holding'in iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde Fabrikalarını 110 milyon Euro bedelle Fernas Şirketler Grubu’na satma kararı aldı. 

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Adese, perakendeden çekiliyor!

Konya merkezli ittifak Holding'in perakende markası Adese, perakendeden çekiliyor...

Tekfen Holding'te görev değişimi!

64 yıldır faaliyet gösteren ve halka açık bir şirketler topluluğu olan Tekfen Holding'te yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Akkök Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış!

Akkök Holding ve bünyesindeki şirketler adına Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış yapıldı.

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Tamer Özyurt: 2019'da öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, 2018 yılının ders çıkarma yılı olduğunu belirterek, "Artık şirketlerin öz kaynaklarına döndüğü bir döneme giriyoruz, 2019 yılında öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak" dedi...

Bahaş Holding'e "En fazla konut satışına imza atan şirketler" ödülü!

Bahaş Holding, Capital ''Ekonomist dergilerinin düzenlediği ''Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2018 Real Estate Stars'' araştırmasında ''en fazla konut satışına imza atan şirketler'' kategorisinde ödüle layık görüldü.

Çalık Holding, Basra’da liman projesi kazandı!

Çalık Holding’e ait iki şirket, Basra’da önemli bir ihale aldı. Şirketler Gap İnşaat ve Çalık Enerji, Basra Limanı’nın yenilenmesi ve rehabilitasyonu ihalesini kazandı...

ittifak holding şirketler Haberi

ittifak holding şirketler
Ekonomist dergisinin her yıl düzenlediği "Anadolu'nun En Büyük Şirketleri Listesi"ne İttifak Holding'ten 3 şirket girdi.

Listede Adese 41. Selva Gıda 336. ve Seha Yapı da 499. sırada yer aldı. "İttifak Holding büyüme ve gelişimini sürdürüyor" Konuyla ilgili açıklama yapan İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila, Anadolu'nun en önemli kurumsal yapılarından biri olduklarının altını çizerek; "İttifak Holding büyüme ve gelişimini sürdürüyor.

Sağladığımız istihdam, ürettiğimiz katma değer ve yaptığımız yatırımlarla Anadolu'nun kalkınması için üzerimize düşeni layığınca yerine getirmeye çalışıyoruz. İttifak Holding olarak çeyrek asırdır birlikte başarabilmenin en güzel örneklerinden birisini sergiliyor, oluşturduğumuz değerleri dünyanın dört bir tarafına ulaştırıyoruz" dedi.

"Başarılarımızın altında değerlerimize, kültürümüze ve medeniyetimize duyduğumuz yüksek aidiyet duygusu da yatıyor" diyen Atila, "Kurumsal hedeflerimizi gerçekleştirme ve Anadolu'nun kalkınması noktasında...