29 / 04 / 2024

İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi

İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi

Anadolu Gayrimenkul ve İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi işbirliği ile hazırlanan Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi toplantısı 19 Mart'ta yapılacak.

Geleceğin Ofisi: Ofisin Geleceği toplantısı 19 Mart'ta!

Araştırmanın sonuçları, 19 Mart 2015 tarihinde İTÜ Taşkışla Binası’nda düzenlenecek “Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi” başlıklı toplantıda, farklı sektörlerden uzmanların da değerlendirmeleri ile kamuoyuna açıklanacak.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanından öneri!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, X sosyal medya hesabından Türkiye'nin kalkınması için gerekli olan 1'inci ve öncelikli şartı açıkladı. İşte Bayraktar'ın o paylaşımı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 2 personel görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe ve Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız görevden alındı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sözleşmeli personellerine yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında çalışan sözleşmeli personeller için yeni bir düzenleme yapıldı.

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 16 ildeki 144 arsayı satışa sunuyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 16 ilde yer alan 144 arsayı satışa sunuyor. Açık artırma 8 Temmuz Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 8 ildeki arsaları satışa çıkardı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye'nin birçok ilindeki arsa satılıyor. Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilcek satışlar 3 Haziran'da yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 9 ildeki 26 arsayı satışa çıkardı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 9 ilde yer alan 26 arsa satışa sunuluyor. Müzayede 20 Nisan Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 4 ildeki 124 gayrimenkulü yarın satışa çıkarıyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4 ilde bulunan 124 gayrimenkul yarın satışa çıkarılıyor. Gayrimenkullerin satışı için müzayede yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 4 ildeki 124 gayrimenkulü satışa çıkardı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4 ilde yer alan 124 gayrimenkul satışa sunuluyor. Müzayede 23 Mart Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan İzmir'de 432 bin kişiye 237 milyon kira yardımı!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, şehir genelinde 2013'ten bu yana 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında hak sahiplerine 237 milyon TL kira yardımı yapıldığını belirtti.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi Haberi

İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi

Anadolu Gayrimenkul ve İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi işbirliği ile hazırlanan; Ofis sektörünün mevcut durumu ile ofis yatırımındaki tercihler ve gelecek trendlerinin incelendiği araştırmanın konuşulacağı “Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi” toplantısı 19 Mart 2015 tarihinde İTÜ Taşkışla Binası'nda...