29 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik eski Bakanından öneri!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanından öneri!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, X sosyal medya hesabından Türkiye'nin kalkınması için gerekli olan 1'inci ve öncelikli şartı açıkladı. İşte Bayraktar'ın o paylaşımı...



Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, X sosyal medya hesabından Türkiye'nin kalkınması kapsamında önemli bir açıklamada bulundu. 

https://twitter.com/erdgnbayraktr hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye kalkınmasının 1. ve öncelikli şartı; eğitimdir. Mesleki ve teknik eğitim" diyen  Bayraktar, şu ifadelere yer verdi: 

"Çalışmayı seven, eli iş tutan, matematik kafalı ve yabancı lisan bilen gençler yetişmeli. Bu doğrultuda çalışma yapanları engelleyenleri dışarıya atmak zorundayız."

Çevre ve Şehircilik eski Bakanından öneri!

İnş. Yük. Mühendisi ve kentsel dönüşüm uzmanı Erdoğan Bayraktar, geçtiğimiz günlerde de yine X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, ülkenin ekonomik, siyasi, sosyal, hukuk ve eğitim anlamında yaşadığı sorunların çözümü için 5 öneri sıralamıştı. 

İşte Bayraktar'ın ülkenin her alanda düze çıkması için sıraladığı o öneriler: 

1- Tüm apartman üniversiteleri kapatılmalı.

2- Memur sayısı neredeyse yarı yarıya azaltılmalı.

3- Milletvekili sayısı 200'e düşürülmeli.

4- 65 yaş üstünün siyaset yapması yasaklanmalı.

5- Kasıtlı ve yanlış karar veren hakimler!!!

Bayraktar'ın bu paylaşımı için "Büyük Türkiye için beş maddelik altın reçete..." değerlendirilmesi yapılmıştı. 

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı'ndan 5 öneri!

1947'de konut kira fiyatlarında yeni yasa! İkametgah ve mesken olarak kullanılan konutlara farklı zam yapılmış!

14 yıllık borsacı 2024'te 14 büyük hissede hedeflerini açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön