29 / 04 / 2024

itü stadyumu metro ile ulaşım

itü stadyumu metro ile ulaşım

İTÜ Stadyumu nerede harita üzerinde gösteren yol tarifi var mı? İTÜ Stadyumu nerede nasıl gidilir? istanbul teknik üniversitesi (itü) stadyumu nerede? itü stadyumuna nasıl gidilir? itü stadyumu yol tarifi nasıl?

12 soruda İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı!

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı nereden geçecek? Kaç istasyondan oluşuyor? Hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı...

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “ustalık eserim” diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi yarın ihaleye çıkıyor. 6 metro hattının ihaleleri de 2 ay içinde yapılacak.

İstanbul'da 6 metro hattı ihaleye çıkıyor!

İBB, Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi ile Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt, Başakşehir-Kayaşehir, Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli ve Sarıgazi-Taşdelen-Yenidoğan gibi pek çok güzergahta metro yapımı için düğmeye bastı.

Menderes Metro İstasyonu'na İTÜ eli!

Esenler Belediyesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen atölye çalışmasında Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Menderes Metro İstasyonu için hazırladıkları farklı konseptlerdeki 6 projenin sunumunu yaptılar.

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı ihalesi 26 Kasım'da!

İstinye - İTÜ - Kağıthane Metro Hattı uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihalesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

1998 yılında Boğaz'a hem köprü hem tüpgeçit!

1998 yılında Hükümet, Kuzguncuk ile Beşiktaş arasına üçüncü köprü, Yenikapı ile Söğütlüçeşme arasına ise tüpgeçit yapmayı kararlaştırmış. Yapılacak köprünün ortasında ise hafif metro hattı bulunacakmış.

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Muhammet Yiğit Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde Fatih, Laleli Balabanağa Mahallesi'nde kuruldu.

3 katlı tüp geçit projesi 2020'de hizmete girecek!

İstanbul’a Gayrettepe-Küçüksu arası 3 katlı tüp geçit inşa edileceğini açıklayan Başbakan Davutoğlu, “Bu çevre dostu projedir. Mega projenin orta katından metro, diğer katlardan ise karayolu geçişi olacak" dedi

1983 yılında İstanbul'a metro işi ciddileşmiş!

1983 yılında İstanbul Metrosu ve tüp geçit planları, Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü'nce hazırlanacakmış. 1985 yılında önce metro, sonra da 2. Boğaz Köprüsü ve tüp geçit inşaatına ilk kazma atılacakmış.

1983 yılında tüp geçit 120 milyar liraya mal olacakmış!

1983 yılında Yenikapı ile Söğütlüçeşme arasında yapılması düşünülen tüp geçit projesi 120 milyar liraya mal olacakmış. 100'er metrelik tüplerle yapılacak geçitten sadece trenler geçecekmiş, ileri de ise metro geçecekmiş.

1982 yılında metro, tüp geçit ve 2. Boğaziçi Köprüsü için 230 milyar gerekliymiş!

1983 yılında İstanbul Metrosu, tüp geçit ve 2. Boğaziçi Köprüsü'nün inşası için 230 milyar liralık yatırım gerekiyormuş. İstanbul'dan alınan 85 milyar liralık gelir vergisinin 3 katı harcamayla bu üç proje yapılabilirmiş.

Ayazağa-İTÜ-İstinye metro hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer, Ayazağa- İtü-İstinye Raylı Sistem Projesi hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 24 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan proje 8 kilometre uzunlukta...

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

itü stadyumu metro ile ulaşım Haberi

itü stadyumu metro ile ulaşım
İTÜ Stadyumu nerede?


İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maslak kampüsü içinde yer alan İTÜ Stadyumu, kurulduğu 2008 yılından bu yana önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.


Justin Bieber, Roger Waters gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayan İTÜ Stadyumu, yerli sanatçıların da konser vermek için seçtikleri ilk mekanlar arasında geliyor. 


İTÜ Stadyumu ulaşım!



İTÜ Stadyumu'na İstanbul metrosu ile ulaşım sağlanır. Metronun İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa durağından üniversitenin içine ulaşım sağlanabilir.


İTÜ Stadyumu adres!


Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü Maslak /...