03 / 05 / 2024

İVA Kağıthane

İVA Kağıthane

İVA İnşaat, kentin merkezinde uygun fiyatlarla, konut sahibi olmak isteyenlere karlı bir yatırım fırsatı tanıyor. Yılda bin 500 konut inşa etmeyi planlayan İVA İnşaat Bahçelievler ve Kağıthane’de yapılacak yeni inşaat projelerine imza atacak.

İVA Yapı Kağıthane'de yeniden sahaya iniyor! 

İnşaat sektörünün deneyimli müteahhitlik firmalarından İVA Yapı, Kağıthane'de yarım kalan projesi için yeniden çalışmalara başlıyor. 

İVA Flats Kağıthane 2. etabı başlıyor!

İVA Yapı, İstanbul Avrupa yakasının merkezi lokasyonlarından Kağıthane’de gerçekleştirdği İVA Flats Kağıthane’nin 2. etabına başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire modelleri yer alıyor.

İVA İnşaat'tan Bahçelievler ve Kağıthane'ye yeni proje!

İVA İnşaat, kentin merkezinde uygun fiyatlarla, konut sahibi olmak isteyenlere karlı bir yatırım fırsatı tanıyor. Yılda bin 500 konut inşa etmeyi planlayan İVA İnşaat Bahçelievler ve Kağıthane’de yapılacak yeni inşaat projelerine imza atacak.

İva Yapı, İva Flats ve İva Suites ile Kağıthane'ye imzasını atıyor!

Kağıthane'de inşa ettiği projelerle sektöre hızlı bir giriş yapan İva Yapı'nın İva Flats ve İva Suites projelerinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kağıthane İva Suites daire fiyatları!

Teslimlerinin Aralık 2017'de gerçekleştirileceği Kağıthane İva Suites daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Projede 1+0, 1+1 ve loft daire tipleri yer alıyor.

İva Flats Kağıthane teslim tarihi!

İva Flats Kağıthane projesinde konutların satış fiyatları 249 bin liradan başlayarak değişiyor...

Kağıthane İva Suites iletişim!

Kağıthane İva Suites iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Suites fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane İva Flats fiyat!

Kağıthane İva Flats fiyat listesi 249 bin TL'den başlayarak değişiyor. İva Flats projesi 2018 yılında tamamlanacak...

İva Suites Kağıthane fiyatları!

İva Suites Kağıthane projesinde daire teslimlerinin Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanıyor...

İva Yapı'dan Kağıthane'ye 2 yeni proje!

İva Yapı; İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde yer alan 2 yeni projesini satışa çıkardı. İva Yapı Kağıthane projelerinin isimleri; İva Suites ve İva Flats olarak belirlendi.

Kağıthane Papirus Plaza'da metrekaresi 3 bin 475 dolara ofis!

Geçtiğimiz ay düzenlenen lansmanla tanıtımı yapılan Kağıthane Papirus Plaza projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 475 dolardan başlıyor

MCL Gayrimenkul Kağıthane'deki binasını satılığa çıkardı!

MCL Gayrimenkul, Çağlayan Kağıthane'de bulunan 11 katlı binasını satmak veya kiralamak için gazeteye ilan verdi

Milli Emlak, Kağıthane'deki 7 arsayı satışa çıkardı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Kağıthane'de bulunan 7 adet arsayı satmak üzere ihale düzenledi. İhale; 2 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak

İVA Kağıthane Haberi

İVA Kağıthane

Ortaya koyduğu projelerle adından sıkça söz ettirmeye başlayan İVA İnşaat, kentin merkezinde uygun fiyatlarla, konut sahibi olmak isteyenlere karlı bir yatırım fırsatı tanıyor.


İVA İnşaat, kentin merkezi ve değerlenen lokasyonlarında inşa ettiği kaliteli yaşam alanlarını tüketicilere erişebilir fiyatlarla sunuyor. Satışları tamamlanan İVA Flats Kağıthane ve İVA Suites Kağıthane projelerinin yanı sıra şirketin İVA Caspian Modern Ümraniye, İVA Caspian Yeni Acıbadem ve Kâğıthane yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Yılda bin 500 konut inşa etmeyi planlayan İVA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnce, 2017 için satış hedefini ise 500 milyon lira olarak açıkladı. Şirket, önümüzdeki dönemde Bahçelievler ve Kağıthane’de yapılacak yeni inşaat projelerine imza atacak.


Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunusunuz. Büyük firmalara hizmet sunan ve mimari projeler geliştiren ekipler kurmuş ve bunları...