08 / 07 / 2024

Iyaşpark Otel açılış

Iyaşpark Otel açılış

Isparta'nın en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) belediyeden kiraladığı otel yakında tamamlanıyor. lYAŞ'ın, eylül ayı gibi binayı bitirmesi ve hizmet vermesi bekleniyor.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Batman'da 15 milyon TL'lik otel Eylül'de açılıyor!

Batman'ın Cumhuriyet caddesinde 15 milyon TL'ye mal olan yaklaşık 3 yıldır yapımı devam eden üç yıldızlı otel 1 ay sonra açılıyor.

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Swissotel Kıbrıs'ta 2 yeni otel açacak!

Accor Grubu’nun isim hakkına sahip olduğu Swissotel, Kuzey ve Güney Kıbrıs’ta yeni otel açılışına hazırlanıyor. Swissotel’in 2019 sonu veya 2020’de açılacağı belirtildi.

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Wyndham bu yıl 8 otel açacak!

Yeniden yapılanarak NewYork Borsası'na açılan Wyndham Hotels, dünyada satın alma fırsatlarına bakarken, Türkiye'de de otel sayısını 2020'de 100'e çıkartacak. Bu yıl 8 yeni otel açılması planlıyor. 

Iyaşpark Otel açılış Haberi

Iyaşpark Otel açılış

Isparta'nın en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) belediyeden kiraladığı otel yakında tamamlanıyor. lyaşpark Otel adıyla müşterilerine farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan lYAŞ'ın, eylül ayı gibi binayı bitirmesi ve hizmet vermesi bekleniyor, lyaşpark adıyla yeni bir konsepte bürünecek olan otel, aynı zamanda Isparta'daki otel kalitesinde de rekabet getirecek. Şu anda çatı ve dış giydirmelerim devam ettiği bina tamamlandığında şehir merkezinde en modern bina olma özelliğini de taşıyacak. Ayrıca binanın yeri ve büyüklüğü de göz önünde bulundurularak dışına boydan ekran takılacağı ve İsparta'nın en gözde reklam alanlarından biri olacağı konuşuluyor. 


Milliyet...