16 / 06 / 2024

Iyaşpark Otel ne zaman açılacak

Iyaşpark Otel ne zaman açılacak

İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) den kiraladığı otel yakında tamamlanıyor. Otel lyaşpark Otel adıyla hizmet belediye verecek.

Iyaşpark Otel açılışa gün sayıyor!

Isparta'nın en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) belediyeden kiraladığı otel yakında tamamlanıyor. lYAŞ'ın, eylül ayı gibi binayı bitirmesi ve hizmet vermesi bekleniyor.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Isparta Iyaşpark Otel hizmete açıldı!

İşletmeciliği IYAŞ’ın yaptığı ve yaklaşık 135 kişi kapasiteli Isparta Iyaşpark Otel bugün itibariyle hizmete girdi. Otelin iç dizaynı görenleri büyülüyor.

Isparta Iyaşpark Otel Eylül'de açılacak!

IYAŞ, Isparta Belediyesinden kiraladığı eski Isparta Oteli'nin tadilatını tamamlamak üzere, lyaşpark Otel adıyla müşterilerine 61 odasıyla farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan IYAŞ'ın, Eylül ayında hizmet vermesi bekleniyor.

Iyaşpark Otel Eylül'e kadar tamamlanacak!

İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) den kiraladığı otel yakında tamamlanıyor. Otel lyaşpark Otel adıyla hizmet belediye verecek.

Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

Toplam 544 rezidans daire, 84 loft daire ve 836 towers daire ve ofislerin yer aldığı Nurol Park Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

1984 yılında Park Otel ve Taşkışla ''turizm merkezi'' ilan edilmiş!

1984 yılında İstanbul'da Park Otel ve Taşkışla ve Ankara'da Gaziosmanpaşa bölgeleri ''turizm merkezi'' ilan edilmiş. Bakanlar Kurulu'nun aldığı karar, Resmi Gazete'de yayınlanmış. Her iki bölgedeki tarihi eserler ve tabi manzaralar korunacakmış.

Nurol Park Güneşli Evleri fiyatları!

Nurol Park Konutları'nda 50 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme imkanı sunuluyor. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. İşte Nurol Park Güneşli Evleri fiyatları...

Nurol GYO Nurol Park Güneşli iletişim!

Nurol Park Güneşli'de 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire, 836 adet towers daire ve 50 adet ofis yer alıyor. İşte Nurol GYO Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri...

Nurol Park Güneşli ödeme koşulları!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Nurol Park Konutları'nda daire fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteriyor.İşte Nurol Park Güneşli ödeme koşulları...

Nurol Park Güneşli kampanyası!

Nurol Park Güneşli Evleri 6 blok halinde yükseliyor. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen proje 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Nurol Park Güneşli kampanyası...

Nurol Park Güneşli'de fırsat doğdu!

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteren Nurol Park Güneşli Evleri 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje "Nurol Park Güneşli'de fırsat doğdu" sloganıyla tanıtılıyor.

Nurol Park Güneşli ödemeleri!

Teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Nurol Park Konutları 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 6 bloktan oluşuyor. İşte Nurol Park Güneşli ödemeleri...

Papatya Park Residence ne zaman teslim?

Papatya Park Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.140 adet konut ve 40 adet dükkan meydana gelen projede fiyatlar 168 bin liradan başlıyor...

Iyaşpark Otel ne zaman açılacak Haberi

Iyaşpark Otel ne zaman açılacak

IYAŞ, İsparta Belediyesinden kiraladığı eski İsparta Oteli'nin tadilatını tamamlamak üzere, lyaşpark Otel adıyla müşterilerine 61 odasıyla farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan IYAŞ'ın, Eylül ayı gibi binayı bitirmesi ve hizmet vermesi bekleniyor. İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) belediyeden kiraladığı otel yakında tamamlanıyor, lyaşpark adıyla yeni bir konsepte bürünecek olan otel aynı zamanda Isparta'daki otel kalitesinde de rekabet getirecek. 


EYLÜL E KADAR TAMAMLANACAK 

Edinilen bilgilere göre otel Eylül ayına kadar tamamlanacak. Şu anda çatı ve dış giydirmelerim devam ettiği bina tamamlandığında şehir merkezinde en modern bina olma özelliğini de taşıyacak. Ayrıca binanın yeri ve büyüklüğü de göz önünde bulundurularak dışına boydan ekran takılacağı ve ilimizin en gözde reklam alanlarından biri olacağı konuşuluyor. 


REKABET ARTACAK 

Öte yandan ilimizin ilk...