28 / 04 / 2024

İZBAN Torbalı

İZBAN Torbalı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 milyon liralık yatırımla İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarında büyük aşama kaydetti.

İZBAN Torbalı seferleri bugün başlıyor!

İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında düzenleyeceği direkt seferlere bugün başlıyor.

İzban Torbalı'nın çehresini değiştirecek!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın yeni açılan 30 kilometrelik Torbalı hattı vatandaşların akınına uğradı.

İZBAN Torbalı hattı açılış için gün sayıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Cumhuriyet tarihinin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan İzmir Banliyö Sistemi İZBAN’ı Torbalı ve Selçuk’a kadar uzatacak yeni hatlara inceleme gezisine bulundu

İZBAN Torbalı'ya uzanıyor!

İzmir'de halen Aliağa-Menderes ilçeleri arasında toplu ulaşımı sağlayan TCDD - İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklı İZBAN'ın, 30 km daha ek hatla Torbalı'ya uzatılması çalışmaları devam ediyor

İZBAN hattı 136 kilometreye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD'nin ortaklaşa hayata geçirdiği İzmir Banliyö Sistemi, (İZBAN) Selçuk ilçesine kadar gidecek. İZBAN, bu hattın da eklenmesiyle 136 kilometreye ulaşacak.

İZBAN Torbalı'nın inşaatı tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN hattını 110 kilometreye çıkararak Torbalı’ya kadar uzatacak inşaatları ay sonunda tamamlamayı planlıyor. İZBAN Torbalı projesi 61 milyon TL’ye mal olacak.

Torbalı gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

İzmir Torbalı ilçesinde şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen İZBAN'ın da devreye alınmasıyla birlikte arsalar değer kazandı.

İzmir Torbalı'daki taşıt altgeçidi tamamlanıyor!

İZBAN'ın ilçeye ulaşmasıyla toplu ulaşımda yeni bir döneme giren Torbalı'da, Büyükşehir Belediyesi'nden karayolu trafiğini rahatlatacak bir hamle daha geliyor. 4543 Sokak ile 3677 Sokak kesişimine inşa edilen taşıt altgeçidi tamamlanma aşamasına geldi.

İzmir Torbalı'nın konut ihtiyacı arttı!

Küçük Menderes Havzası üzerindeki verimli topraklara sahip Torbalı, 700'e yakın sanayi kuruluşunun yanı sıra İZBAN ulaşımı, otoyol bağlantısı, konut sayısının artması, kent merkezine yakın ama sakin bir ilçe olması nedenleriyle tercih nedeni oldu.

İzban, Torbalı'ya direkt sefer için hazır!

Torbalı'nın açılmasıyla birlikte 110 kilometrelik hat uzunluğuna erişen İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında günde 51 direkt sefer düzenlemek için gerekli planlamayı yaptı.

Torbalı’da meydan açılışı iptal!

İzmir’in Torbalı İlçesi’ndeki Atatürk Mahallesi Meydanı’nın 20 Şubat Cumartesi günü planlanan açılış programı Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. İşte kararın ayrıntıları...

Torbalı Meydan projesi tamamlandı!

İzmir'de, Torbalı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan ve kentin çehresini değiştirecek meydan projesi çalışmalarında sona gelindi. Projenin açılış tarihi ise 20 Şubat 2016 olarak belirlendi

TOKİ Torbalı'da 5000 konut için ön talep topluyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Torbalı'da 5000 konut inşa edecek. 2+1 planında inşa edilecek konutlar sabit ücretle, aylık taksitlerle satılacak. Ev sahibi olmak isteyen Torbalılılar bu binalardan almak için müracaat edebilecek.

İzban Torbalı Hattı Bergama'daki ticareti uçuracak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, İZBAN'ın bu yıl içinde Bergama'ya uzatılacağını açıklaması ilçede sevinç ve heyecanla karşılandı.

İzmir Torbalı'ya 20.5 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN seferleriyle kent merkezine ulaşımı kolaylaşan Torbalı’nın mahallelerinde kanal alt yapısını yeniliyor, kanalı olmayan bölgelere ise yeni hat döşüyor.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

TCDD Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan "İzmir Banliyö Sistemi"ni Torbalı ilçesine kadar uzatan 30 kilometrelik ilave hattın açılışı gerçekleştirildi.

İzban Torbalı hattı bugün açılıyor!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İZBAN Torbalı metrosunu ilk gün 5 bin kişi kullandı!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın 30 kilometrelik Torbalı hattı, geçtiğimiz Cumartesi günü törensiz olarak hizmete açılmıştı.

İzban Torbalı'nın çehresini değiştirecek!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın yeni açılan 30 kilometrelik Torbalı hattı vatandaşların akınına uğradı.

İZBAN Torbalı Haberi

İZBAN Torbalı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD ortaklığında gerçekleştirilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan İzmir Banliyö Sistemi İZBAN hattı, Torbalı’dan sonra Selçuk’a kadar uzatılıyor. Daha önce 80 kilometrelik İZBAN hattını 32 kilometre daha uzatan Torbalı bölümünün istasyon ile karayolu alt-üst geçit inşaatlarını tamamlayarak Şubat ayında hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, yapımını sürdürdüğü 26 kilometrelik Selçuk hattında önemli aşama kaydetti.


SELÇUK İSTASYONU EKİM’E HAZIR


İzmir Büyükşehir Belediyesi Selçuk İstasyonu’nun kaba inşaatını bitirdi. Bilet holü ve peronun betonarme imalatı tamamlandı. İnce işler, karo, asma tavan, seramik ve kapı işleri bitti. Peron bölgesinde sundurma montajı yapıldı. Bu bölümde kaplama ve cam işlemlerine başlanacak. 6 adet yürüyen merpenin 2’sinin montajı yapıldı. Selçuk İstasyonu’ndaki elektrik-mekanik ve mimari imalatlar Ekim ayında tamamlanacak. İstasyon 8,5...