01 / 05 / 2024

Ferhat Karaca: Gayrimenkul yatırımcıları Torbalı'ya akın ediyor!

Ferhat Karaca: Gayrimenkul yatırımcıları Torbalı'ya akın ediyor!

Karaca kardeşler tarafından hizmete açılan Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı, başta arsa ve tarla olmak üzere her türlü gayrimenkulün alım-satımını gerçekleştirecek. Ferhat Karaca, yatırımcıların Torbalı'ya akın ettiğini söyledi



Karaca kardeşler tarafından hizmete açılan Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı, başta arsa ve tarla olmak üzere her türlü gayrimenkulun alım-satımını gerçekleştirecek. Ferhat Karaca, yatırımcıların Torbalı'ya akın ettiğini söyledi 


GELİŞEN ve büyüyen Torbalı'da en gözde sektörlerden bir tanesi de emlak sektörü. Gayrimenkul satışlarının oldukça yoğun olduğu ilçede hizmet veren Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı, verdiği kaliteli hizmet ile sektörde fark oluşturanlardan. 


İlçenin genç girişimcilerinden Ferhat ve Murat Karaca kardeşler tarafından hizmete açılan ofis, gayrimenkul danışmanlığının yanı sıra rent a car hizmetini de sunacak. Torbalı'da ev ve arsa satışlarının çok hızlı olduğunu dile getiren Ferhat Karaca: "İlgi çok güzel. Özellikle ilçe dışından gelip yatırım yapanların sayısı oldukça fazla. Ofis olarak sanayi-konut imarlı arsa, tarla ve bahçe alım-satımlarına ağırlık vereceğiz" dedi. 


GELİŞİME AÇIK BÖLGE 

Torbalı'da hızlı bir şekilde büyümeye devam eden inşaat sektörü, hali hazırda emlak sektörünü de peşinden sürüklüyor. Birbirlerine bağlı olan bu iki sektördeki hareketlilik. yeni işletmelerinde açılmasına vesile oluyor. Bunlardan biri de Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı oldu. Yoğun bir şekilde göç alan Torbalı'nın sanayi, tarım ve inşaat sektörlerindeki büyük sıçrayışı, emlak sektörüne yaradı. Artan taleple birlikte emlak ve gayrimenkul danışmanlığı ofislerinin sayısı da artmaya başladı. İZBAN ile cazibesinin daha da artması beklenen Torbalı'nın gelişimini önümüzdeki 20 yıl boyunca hızlı bir şekilde devam ettirmesi bekleniyor. İlçedeki ev, arsa ve tarlalara özellikle ilçe dışından gelen vatandaşlar yoğun bir ilgi gösteriyor. 


HEDEF İYİ HİZMET

İtfaiye Amirliği yanında hizmete giren Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı, her türlü ev, arsa, tarla ve gayrimenkul satışının yanı sıra, otomobil kiralama hizmeti de verecek. Bu yatırımı yapmakta biraz geç kaldıklarını da itiraf eden Ferhat Karaca, "Geç kalmış dahi olsak koordineli bir çalışma ile farkı kapatacağımıza inanıyorum. Torbalı ve çevre ilçelerde geniş bir müşteri portföyüne sahibiz. Bu nedenle bu bölgelerde tanıtım çalışmaları yapacağız. Önceliğimiz para kazanmak olmayacak. İlk amacımız, insanlara iyi bir hizmet sunmak. Zaten bunu gerçekleştirdiğimiz zaman. gerisi gelecektir. Para bizim için her zaman ikinci hatta üçüncü planda olmuştur" ifadelerini kullandı. 


'HAYALİNİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ' 

Son 10 yıldır Torbalı'da muazzam bir gayrimenkul satışı yaşandığını söyleyen Karaca. "İlçemize büyük bir ilgi var. Çevre il ve ilçelerden birçok kişi yatırım amaçlı olarak, ev, tarla, arazi ve dükkan alımı yapıyor. Nüfusun artması, ilçedeki potansiyelin daha da büyümesine neden oluyor. 

Bunun yanı sıra kredi oranlarının giderek düşmesi vatandaşın ev ve araba almasının da önünü açıyor. Birçok vatandaş, bu oranlar sayesinde hayalindeki evi ve arabayı alıyor. Bizde Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı olarak vatandaşımızın ihtiyacına göre hizmet sunuyoruz. Gerçekçi bir politika izleyip, müşterimizin elindeki gayrimenkulü çok daha hızlı satmasını sağlıyoruz" diye konuştu.


Büyük Torbalı Gazetesi



Geri Dön