28 / 04 / 2024

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?



Ünlü Emlakçı Şerif Nadi Varlı Türk’lerin Dubai'ye akın ettiğini söyleyerek yatırımcıların burayı niçin tercih ettiğini açıkladı.

TALEBE YETİŞMEKTE ZORLANIYORUZ

Dubai'deki emlak sektöründe Türklerin öncü ismi olan Vartur Broker'ın kurucusu Şerif Nadi Varlı, gece gündüz demeden projelerin satışını tamamlamanın gururunu yaşıyor. Varlı, bu başarıyı dünyada eşi benzeri olmayan bir
şekilde nitelendiriyor ve talebin yetişmekte zorlandığını belirtiyor. 

Türk alıcıların ilk kez en üst sıralara yerleştiğini ve 300,000 dolardan 130,000,000 dolara kadar geniş bir yat skalasında ilgi gösterdiklerini dile getiriyor.

YATIRIMCILAR NİÇİN DUBAİ'Yİ TERCİH EDİYOR?

Habergazetesi'nde yer alan habere göre; herkesin yatırım yapma sebepleri arasında dolarla kira geliri 12-15 yıl arası yatırımın geri dönüşü hızlşı değer artışı ve düşük vergi maliyeti ön plana çıkıyor. 

Öte yandan yatırımcıların yurt dışına yönelmesinin sebepleri arasında çeşitli nedenler yer alıyor. Ülke genelinde konut satışları düşüşe geçerken, yabancı yatırımcıların sayısı da gittikçe azalmaya başladı. Vatandaşlar yüksek kredi faizleri ve kiralara getitilen yüzde 25 sınırlamasından dolayı yurt dışına yönelmeye başladı.

Dubai, parlayan yıldızlar arasında yükselmeye devam ediyor ve gayrimenkul sektörü bu yükselişte kilit bir rol oynuyor. Bu dinamik pazarda başarı için güvenilir bir marka ve kurumsal bir yapı şart. İşte tam da burada, Vartur'un sahibi olan Şerif Nadi Varlı liderliğindeki Vartur, Dubai'de dikkat çeken bir başarı hikayesine sahip.

Vartur Gayrimenkul markası, Avrupa'dan Dubai'ye uzanan köklü bir geçmişe sahip. Şerif Nadi Varlı'nın önderliğinde, Vartur lüks konutların satışını global ölçekte gerçekleştiriyor  ve özellikle ev, villa, rezidans gibi yüksek standartlara sahip gayrimenkulleriyle Dubai'de tanınıyor.

Emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye eder?

Geri Dön